22 Şubat 2019 Cuma

Aşık erkek bakışları

Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır. Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Hoşlanan erkek dudaklarına bakar, öptüğünü hayal eder, Abaza erkek götüne, füzelere ve üçgene bakar,. Bakışları sırasında yüzünde biraz kızarma ve utangaçlık var ise bu hisleri konusunda size işarettir. Bunun yanında uzmanlara göre bir erkek bir bayana saniye hiç başını hareket ettirmeden bakıyorsa size aşık demektedir.


Bu süre saniye kadar ise kesinlikle etkilenme yok demektedir. Ancak erkeklerin hoşlandıkları kadınlara bakışları biraz daha uzun sürmektedir. Ancak seven erkeğin dinleme alışkanlığında kendine has bazı özellikler vardır. Başı hafif öne eğilmiş, kadınla göz teması kurarak dinleyen erkek, seven erkektir.


Göz kontağı kurar, ardından gözlerini kaçırır ve sonra tekrar sizin tarafınıza bakar. Konuşurken kolunuza ya da omzunuza dokunur, ancak bunu arkadaşlık samimiyeti içinde yaptığını göstermeye çalışır. Sık sık saçlarını düzeltir. Sizi ilk görme sırasında aşık olması muhtemel bakışı normal bir bakıştan çok faklı bir bakmadır ve bunu bilinçsiz bir bir şekilde istemsiz yaparlar. Konuşmaların içine serpiştirilmiş ve oldukça kısa iltifatlar erkeğin sevdiğine işarettir.


Gözlerini kadının dudaklarından ayıramayan erkek. Yapılan araştırmalarda normal insanlar arasındaki bakışma süresinin 1-saniye kadar sürdüğü tespit edilmiştir. Seven erkek sevdiğini bakışları ile nasıl belli eder.


Bu yüzden seven erkek, aşık olduğu kadına “Çok özel bir insanmış gibi davranır. Her şeyden önce hoşlanan bir erkeğin bakışma süresinin normalden biraz daha uzun olduğunu bilmek gerekir. Bu yazımızda sizlerle birlikte erkeklerin nasıl aşık olduklarını ve aşkın hangi evrelerini yaşadıklarını birlikte anlamaya çalışacağız. Sevdiği kadının olduğu yerde tüm dikkati sevdiği kadındadır. Aralıklı ama düzenlü göz kontağı kurar.


Aşık erkek bakışları

Kadın ve Erkeğin aşık halleri. Konu etiketleri: aşık erkek nasıl bakar, seven erkek nasıl bakar, aşık erkek halleri, aşık olan erkek nasıl bakar, seven gözler nasıl bakar, aşık insanın halleri, aşık kadın nasıl bakar, seven erkek halleri. Bunu bir erkek çok kolay bir şekilde anlayabilir. Ancak kadınlar erkekler gibi kolay anlayamaz.


Tıpkı kadınların başka kadınları nasıl anladığı gibi. Bir erkek hoşlandığını nasıl belli eder? Ancak sadece tarzları değişik şekilde… Fakat bizim ya işimize gelmediğinden ya da bakışları değil doğrudan sözleri duymak istediğimizden dolayı o gözlerde ne gizlendiğini çoğu zaman göremiyoruz. Peki gerçekten aşık erkek nasıl bakar? Daha da önemlisi bakışlarını yakaladığımız her adam bize aşık mıdır?


Akrep burcu erkeği inatçı mıdır? Onun bu inadıyla da başa çıkmaya imkan yoktur. Yani aşık erkeğin konuşmaya giriş yeri genellikle kusurludur.


Ve en önemlisi de, aşık olanların gösterdikleri tavır ve davranışlar, yani aşkın belirtileri yıllara ya da yüzyıllara göre değişiklik gösterir mi acaba? Sefa Saygılı Aşkın Terapisi isimli kitabında kadın ve erkek aşıkları ele veren davranışları sıralamış. Uyku maskesi veya kulak tıkacı gibi şeylerden de faydalanabilirsiniz.


Yüz yüze yatmak yerine, kaşık pozisyonunda uyumayı deneyin. Eğer nefesi veya uzamış sakallar sizi rahatsız ediyorsa, ona arkadan. Eğer kalabalık bir ortamda erkekle sık sık göz göze geliyorsanız ve her başınızı kaldırdığınızda erkeğin bakışları ile karşılaşıyorsanız bilin ki sizi deli gibi seven bir erkek vardır.


Seven kadınların elleri devamlı hareket halindedir. Birçok kadın, ilk olarak aşk ifadesini erkeklerden bekleyecektir. Günümüzde, bazı aşklar ise tartışmalar ile başlamaktadır.


Aşık erkek bakışları

Aşk konusunda deneyimli bir erkek, bu. Koç erkeği aşkını nasıl belli eder? Koç burcu erkeğinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım? Buyurun, koç erkeği severse nasıl anlarsınız öğrenmeye. Bir kadın aşık olduğunda nasıl davranır?


Hoşlanma demiyoruz bakın, aşk diyoruz. Lütfen buna dikkat edin. O yüzden burda öyle normal Bakış atar, gülümser, bir yerinize dokunur gibi cümleler görmeyi beklemeyin.


Aşık erkek bakışları

Aşık olduğunu nasıl anlarsın? Normalde, başka kişilere karşı bu kadar dikkatli olmayan erkek, sana karşı çok daha dikkatli ve aktif bir dinleyici görünümü sunuyorsa, bu önemli bir hoşlanma belirtisidir. Bunu daha ilk buluşmada yapıyorsa hızlı bir çapkın olduğunu düşünmekte haklısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar