25 Ağustos 2014 Pazartesi

Tarihi bir yerin ingilizce tanıtımı

Türkiyenin tarihi turistik yerleri ingilizce yazılı açıklamalı. Ephesus (Turkish Efes) was an ancient Greek city on the west coast of Anatolia, in the region known as Ionia during the period known as Classical Greece. Aspendosun ingilizce tanıtımı. NGİLİZCE ISTANBULUN TARİHİ TANITIMI ÖDEVİ İstanbul is very important place in the world.


The city is spread over an area of 7. Ankara ilinin ingilizce tanıtım yazısı ve ingilizce tarihi. Muğla ilimizde yer alan tarihi ören yerleri, eserleri, antik şehirlerin ingilizce tanıtımı. It was formerly called Angora. Muğla’nın tarihi yerleri ingilizce bilgi.


Kapsamlı ve geniş bir içerik yaratma amacı ile açılmış ve her türlü konuda bilgi içeriği sağlamayı hedeflemektedir. Telif hakları konusunda da. TURİSTİK YERLERİN İNGİLİZCE TANITIMI hakkında. Belki arama kutusunu kullanarak ilişkili bir yazı bulabilirsiniz.


Bursa bir turizm şehridir. Türkçe - İngilizce çeviri (v yeni)? Ege Bölgesinde yer alır. Turist çeken yerleri vardır. En önemlisi Saat Kulesidir.


Efes Tiyatrosu,Efes Antik Kenti diğer turist çeken yerlerdir. Sen İzmire otobüs,uçak ve tren ile gidebilirsin. Diyarbakır ilinin ingilizce tanıtımı Antiquity Amid(a) was the capital of the Aramean kingdom Bet-Zamani from the 13th century B. Ortaokul ingilizsi ile yazılmış İngilizce farklı ünlü tanıtımı yapılan ortaokul A1. Yeşil gözleri ve köyü kahve kısa saçları var. Villa Tatilinin lider firmalarından olan Dreamofholiday.


Harran sudan ve yeşilden mahrum bir ovanın. Dar sokaklarında cumbalı tarihi evlerin yer aldığı Kaleiçi Antalya denince akla ilk gelen yerlerdendir. Including historic houses in the narrow streets of Kaleici in Antalya bay first come to mind places. Demonstrative Adjectives and Demonstrative Pronouns” konusuna oldukça kısa bir konudur. Bu “İşaret Sıfatları ve İşaret Zamirleri” konusunu oluşturak İngilizce.


Yerin’in lakabı “Ginseng” çünkü üyelere sürekli enerji aşılamaya çalışıyor – Yerin biraz kirli bir zihne sahipmiş. Red Velvet’den Joy ve APink’den Hayoung ile arkadaş. Büyük bir SHINee ve SNSD hayranı. Ekonomi Turizm Ticaret Sanayi Gibi Faaliyetlerde Yeri Ve Önemi Nedir.


Venedik Hakkında Bilgiler. Once upon a time in Cappadocia Land of fairy chimneys. We stayed in the caves,beneath the hoodoos deep in Goreme’s clay here ,Jinns,fairies,legends live…Grand Vizier Ibrahim Pasha built from the Cappadocian clay his New City,Nevsehir. Seven wonders were constructed by humankind and these antic constructions were stil being explored by archeologists.


For the first time, the concept of seven wonders was dealed by Heredot who was a famous historian of the century of B. C, as we tried to search the history of seven wonders, the unique wonder still surviving is Cheops Pyramid located in Egypt, Giza City. Hevsel Bahçeleri, bahçe kültürünün çok önemli olduğu bir coğrafyada yer alan tarihi boyunca halkın kullanımına açık sivil bir bahçe olarak özgün bir değer ortaya koymaktadır. Listede Türkiye de bulunmaktadır. Tabi ki sadece bu yerleri sıralayıp size sunmak yeterli olmiyacaktır. Bu yerleri özgün kılan şeyler nedir, tarihleri nedir?


Hanın ortasında bir şadırvan ile tarihi çınarlar bulunmaktadır. Bu duruma nazaran hazırlamış olduğum listeyi kendinize rehber edinebilir, Bulunduğunuzun yerin çevre illerinde de (yakınlık bazında) olsa dahi bilmeniz gereken tarihi yerler, eğlence mekanları, gezilecek yerler gibi aktiviteler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar