27 Ağustos 2014 Çarşamba

Uzun sweatshirt kombinleri

Yoğun geçen uzun iş günlerinde, okula giderken ya da hafta sonu gezmelerinde, konforlu bir kıyafet giymek isteyenler, tercihlerini sweatshirt modellerinden yana kullanıyor. Sweat modelleri arasında fermuarlı olanları da bulunmaktadır. LCW Kadın sweatshirt koleksiyonundaki birbirinden güzel çeşitleri çok beğeneceksiniz. Kiğılı gibi popüler erkek giyim ve aksesuar markalarından tercih edilmeleri halinde sahiplerine uzun süre boyunca sorunsuz kullanım olanağı sağlamaktadır.


Uzun sweatshirt kombinleri

Yağmurlu günlerde en çok tercih edilen modeller arasında yer alan uzun kollu, kapüşonlu ve cep detaylı tasarımlar sportif. Renkli, işlemeli, baskılı, uzun ve kısa modelleri hem gündüz hem de gece kombinlemek mümkün. Tek renk sweatshirtler birçok farklı kombin yapmak için oldukça kullanışlı. Spor parçaları nasıl şık bir hale getirebilirim diye düşünüyorsanız size birkaç ipucu vereceğim.


Tercih edeceğiniz kemer ile de tamamlayabilirsiniz. Eğer tamamen düz bir kombin yapmak istemiyorsanız uzun kolye aksesuarlar da tercih edebilirsiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise bol sweatshirt veya triko tercih ederek eteğinizin içine koymalısınız. Yine son yılların moda dünyasına kazandırdığı, kazak ile elbiseyi birleştiren bir parça ile karşınızdayız: Kazak elbise. Sonbahar giyim kombinleri yaratırken adeta bir “giy ve çık” etkisi yaratan kazak elbiseler, tek parça oldukları için uzun uzadıya kombin yaratma derdinden de sizi kurtarabiliyor.


Kısa sweatshirt’ler, son yıllarda özellikle genç kadınlar arasında oldukça popüler. Kısa etekler, uzun etekler, şortlar ve dar jean pantolonlar ile havalı, trend ve seksi bir görünüm yaratan bu parçalar. Sadece daha uzun bir model. Eğer dar paça veya vücudunuzu saran pantolon tercih etmek isterseniz uzun ve bol olan bu sweatshirtler ile rahatlıkla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bir başka şekilde giydiğiniz ve giymek istediğiniz elbise modellerinin, size uzun vadede sağlayıcı avantajları görmek çok önemli olacaktır.


Değişik renkler değişik üretim modeli ile birlikte, karşınıza çıkan seçenekler her zaman ve her yerde etkili bir çözüm sürecini. Kalem etek ve sweatshirt kombini desek, herkes saçmalık der. Her ne kadar bu tür kombinler yapılmayacağını düşünsek de iki kıyafet arasında uyumu yakalamayı başaranlar, ortaya mükemmel kombinler çıkarıyor. SONBAHARINDA DENEYEBİLECEĞİNİZ SWEATSHIRT KOMBİNLERİ Sonbaharda sweatshirtüm olmadan asla.


Sweatshirt Kombinleri ve Fiyatları. Mini etek ve şortlarla yaz aylarının enerjisini üzerimizde hala taşıyabiliyorken, uzun kollu sweatshirtlerle kıyafeti dengeleyerek serin havayla başedebiliyoruz. Kombin önerileri oluşturmak bir sanattır.


Tesettür kombinleri yaparken sweatshirt veya gömlek elbise de tercih edebilirsiniz. Yaptığınız bu kombinde eşarp tercihinizi pastel ya da daha nude tonlardan yana kullanabilirsiniz. Ayakkabı olarak ise daha minimal ve ten renginize yakın renkler kullanabilirsiniz. Böylece kombine zarif ve modern bir görünüm katmış olursunuz. Farklı renkte ceketler ile sweatshirt giymeyi denediniz mi?


Mesela basic tonlarda sweatshirt ve değişik desenlere sahip bir ceket ile stil sahibi olabilirsiniz. Bahar aylarında ve kış sezonunda tercih edebileceğiniz sweatler, çeşitli renk ve modellerle karşınızda. Birbiri ile uyumlu kapşonlu sweatshirt’ler, baskı detaylı tişörtler, şık örgü veya triko kazak kombinleri ile sevgili kombinlerinin keyfini çıkartma sırası sizde! Sevgili kombinleri ile ilgili aradığınız herşey Patırtı.


Hemen tıkla ve en güzel kombinleri satın al! LCW Erkek sweatshirt koleksiyonundaki ürünleri çok beğeneceksiniz. Hoodie olarak da adlandırılan kapüşonlu erkek sweatshirt modelleri arasındaki yazılı, baskılı sweatshirt, fermuarlı erkek sweatshirt, tasarım sweatshirt, bisiklet yaka sweatshirt gibi çeşitler öne çıkıyor.


Doğal Kumaş Balıkçı Yaka Tunik - Bej. Bu ürünün tahmini teslimat süresi 2-iş günü arasıdır. Sportif giyimin, bu sezondaki vazgeçilmez parçası uzun ve bol sweatler oluyor ve dünya genelindeki her marka farklı modelleri bizlere sunuyor. Tesettür giyim koleksiyonlarında yer alan sweatler, sportif ve. Fotoğraftaki kapüşonlu beyaz sweatshirt kısa kollu ama ben size uzun kollu modeller takdim ediciim,.


Hiç yorum yok: Yorum Gönder. Kış aylarında out-door aktiviteleri için su geçirmeyen kapüşonlu sweatshirt modellerine yönelirken bahar ayları için kolsuz ince kumaştan tasarlanan modelleri seçebilirsin. Böylece uzun sweatshirt kullandığınızda eteğinizle akıcı bir etki elde edebilir tüm bedeninizi daralan bir alanla bölmeden uzun gösterebilirsiniz. Basic tarzı erkek giyim kombinleri inceleyin. Bu tarzın kombinlerini gör.


Uzun sweatshirt kombinleri

Uzun kollu olarak üretilen erkek sweatshirt şortlar ve pantolon ile kombinlenebilirken kısa kollu olan modeller ise t-shirtler ile kombin yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar