13 Ağustos 2014 Çarşamba

Gürcistan ülke plaka kodu

Gizlilik ve Kullanım Şartları. AB plaka kodu beyaz renk ile gösterilir. Genellikle ülke plaka kodları, plakaların sol altında harflerden oluşan aracın hangi ülkede tescilli olduğunu gösteren kısaltmalardır. Aşağıda plaka kodlarının nerenin kodu olduğu listelenmiştir. Daha az karşılaşılan plaka kodları için tıklayın.


Gürcistan ülke plaka kodu

Kodları - Ülke Kısaltması - Ülkelerin Alan Adı Kısaltmaları Hakkında Ansiklopedik Bilgi. Aslında plakayı analiz etmek çok kolaydır. Tüm ülkelerin uluslararası plaka kodlarının yer aldığı ülkeler ve plaka kodları listesine, kıtalara göre ayrılmış şekilde gözatabilirsiniz.


Sütunlara tıklayarak sıralama yapabileceğiniz, ülkelerin adları, ülke kodları, ülke nüfusları, ülke alan ve telefon kodları, ülke para birimleri, ülke başkentleri, ülke GDP ve alanları. Almanya, Amerika, İngiltere. Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerde plakanın başında mavi zeminin üstüne beyaz renkle ülkenin plaka kodu, üstünde de Avrupa Birliği’nin logosu vardır. LKE: TELEFON KODU: PLAKA KODU: A. Sınır ötesi seyir yapan taşıtların üzerinde kendi ülke idaresinin verdigi taşıt kayıt plakasına ek olarak o plakayı hangi ülke idaresinin verdiğini belirten bir ek plaka olur. Bu genellikle taşıt plakasının yanında koyu renkle yazılmış ve küçük oval bir plakadır.


Gürcistan ülke plaka kodu

Rusya Federasyonu da eklendi. Trafikte denk geldiğimiz yabancı plakalı araçlar hep dikkatimizi çekmiştir. Aklımızdan hangi ülkeye ait olduğu düşüncesi geçer ve bazen takıntı haline bile gelebilir. Bazı durumlarda ne olduğunu bulmadan rahat edemeyiz, bu durum tamda bu! Ama artık dert etmeyin, işte tüm Ülkelerin plaka kodularının listesi.


Artık yabancı plakalı araçları gördüğünüzde. Dünya ülkeleri kısa harf kodları listesini bulabileceğiniz web sayfası. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.


Bu cc yani Country Code olarak geçer. Plaka - Yozgat Plaka Kodu. Türkiye için İnternet Ülke Alan Kodunu gösterir. ALAN KODU İLE ARANANLAR BU HABERİ OKUYUN! Türk erkeklerinden evlenme vaadiyle para alan ve ortadan kaybolan Bulgar kızları için iki ülkenin konsoloslukları devreye girdi.


Bulgaristan Başkonsolosluğu ‘sahte gelin’ şebekesine yönelik ülke çapında operasyon başlatılmasını sağladı. Alan Kodu, (İngilizce ccTLD: country-code Top Level Domain) İnternet adreslerinde ülkeyi belirten iki harflik en son uzantı. Her ülkenin plakasının yanında koyu renkle yazılmış ve küçük oval yerde bulunmalı ya da çıkartma olarak yer almaktadır. Aşağıda kullanılan uluslararası plaka işaretleri bulunmaktadır. Ama bizde işin içinden çıkamadık.


Yılda kere giriş çıkış yapmak yetiyormuş diye duydum. Sonra gidip plaka çıkartıyorsunuz 5-Satış ile ilgili işlemler bittikten sonra, aracın sahibi noterden sizin adınıza bu aracı kullanabilir diye vekaletname çıkartıyor. Gürcistan hakkında kısaca bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. Ruhsat sahibi aracı sınır kapısını geçene kadar kullanıyor. Uluslararası plaka işaretleri.


Tüm dünya devletleri hakkında detaylı bilgi edinebileceğiniz bir ülkeler atlası. Yurt dışı ülke telefon kodlarını sizler için bir araya getirdim. Aşağıdaki listede tüm ülkelere ait uluslararası telefon kodları yer almaktadır. Hangi kod hangi ülkeye aittir?


Gürcistan ülke plaka kodu

Doğu sephesi birlikleri de aynı gün harekete geçerek, bölgeyi Türk topraklarına kattı. Belli bir malın yönetilmesi veya belli bir işin yapılması için. Bu Sözleşme, TIR taşımasının başlangıç ve bitişi arasındaki yolculuğun bir kısmı karayolu ile yapılmak şartı ile, bir Akit Tarafın hareket noktasındaki Gümrük idaresinden.


Trafik Kuralları ile ilgili bilinç oluşturmak ve trafik işaretleri, trafik uyarı levhaları ile daha bir çok bilgiye ulaşılabilecek bir portal. Menşe Ülke Kodu : 34a- Eşyanın menşe ülkesinin kodu (Ek 9) yazılır. Brüt Ağırlık (Kg) : Bu kutuya no.


Bu alt-bölüm boş bırakılır. Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar