29 Ağustos 2014 Cuma

Facebook kişi arama sorunu

Facebook kişi arama sorunu

Profilimin ve Zaman Tünelimin arama motorlarında herkese açı. Arkadaşlar facebook ta arama yapmıyor. Kişiyi yazınca veya başka bişi yazınca hiç birşey çıkmıyor. Acil durum bir kıza bakmam lazım. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık.


Facebook kişi arama sorunu

Oraya kişi yada kelime yazdığımda , o kişiyi yada kelimenin geçtiği paylaşımı gösterir. Kaç yıldır kullandığım şey artık kayboldu. Arama yaptığımda sonuç yokyazıyor.


Aradığınız kişi sizi duyamıyor veya göremiyorsa aşağıdaki adımları deneyin. AdıDonanımınızı kontrol edin. Mikrofonunuzun, kameranızın ve hoparlörlerinizin bilgisayarınıza bağlı ve açık olduğundan (mikrofonun sesinin kapatılmadığından) emin olun. Dermanını bilen varsa çok makbule geçer. Dikkatlice bakılırsa belki bu sorun hakkında pek değinen.


Kullanıcıları engelle: Listenizde bulunan birini engellediğinde, bu kişi senin zaman tünelinde paylaştığın şeyleri göremez, seni etiketleyemez, seni etkinliklere veya gruplara davet edemez, seninle konuşma başlatamaz ve seni arkadaş olarak ekleyemez. Sadece uygulama ve oyunlarda engelleme seçeneği yoktur. Bu sorunu çözmek için kolları. Microsoft Outlook yazılımı içerisinde iken gelen ya da gönderdiğiniz epostalarınız içerisinde arama yaptığınızda hiç bir sonuç bulamaması ya da aynı kelimeyi arama yapmanıza rağmen her defasında farklı farklı sonuçlar çıkartması da.


Windows arama simgesi görünmesin istemiyorum. Kişi hakkı ihlaline gitmektedir. Konuyla ilgili olarak eski facebook hesabınızla Skype oturumu açmanız mümkün değildir. Bundan dolayı giriş yapamadığınız için kişi listenizi yedeklemeniz mümkün olmamaktadır.


Facebook kişi arama sorunu

Yeni bir Skype hesabı açarak kişi listenizi arama yaparak bu hesaba ekleyebilirsiniz. Yapmamız gereken işlemleri sırasıyla uygulayalım. Ama bazı arkadaşlarımızı ismini arama yapmamıza rağmen bulamıyorsak yapmamız gereken detaylı arama yapmak.


Bu aşamada aklınıza takılan bir yer olursa bunu bize yorum alanından belirtmeniz yeterlidir. Buraya tıklayıp sorunun bildirilmesini de yine facebook yetkililerine iletebilirsiniz. Sırasıyla messenger mesaj engeli kaldırma ve messenger kişi engeli kaldırma işlemlerini anlatacağız. Daha önce böyle bir özellik olmadığı için yazımda bu konudan bahsetmemiştim. Ancak bu yazıyı güncelleme ihtiyacı duydum.


Mesenger’a görüntülü arama özelliği geldi. Geçtiğimiz aylarda sesli arama özelliğinin geldiği uygulama bundan böyle görüntülü aramalar da yapabilecek. Bunun için yapılacakları sırasıyla anlatalım:. Bunları yapmak için öncelikle facebook profilimize giriş yapıp “Ayarlar”a tıklıyoruz. Daha sonra açılan “Ayarlar” bölümünde “Gizlilik” bölümüne tıklıyoruz.


Aramalarda beni kimler bulabilir” bölümünde sizleri bulmasını istediğiniz kişi grubunu seçebiliyorsunuz. Numara yazdığınız zaman karşınıza isim-soyisim şeklinde arama sonucu geliyor. Bu işlemi mail adresini bulmak için.


Size en yakın durağın kodunu öğrenmek içinse Durak Bul arama kutusunda. Yumurta resımlerı yemek. Ben instagramımı kişisel blog yapıp facebook hesabına baladığımda ve bir facebook sayfası açtığı da benim instagramdaki gönderilerim facebookta da görünecek mi, veya facebook ve instagram benim kontrolüm. Hi, Welcome to Microsoft Community.


Merhaba benim merak ettiğim birşey var. Aldıkları hata mesajı Bu siteye ulaşılamıyor facebook. Bir kişi ile sohbet dizisini açın, iletiye dokunun ve daha sonra İletiyi sil öğesine dokunun.


Peki arkadaşlar facebook yönetimine bu sorunu nasıl ileteceğiz ? Etiketlenen Konular İnternette Aradığınız Kişiyi Bulmak Kolay İnternette uzun aramalarınız sonunda istediğiniz kişi veya kişileri bulamıyorsanız, arama motorları iyi sonuç vermiyorsa daha kolay bir yöntem var. O zaman bu makale tam size göre. Buda benim için çok önemli… Demek ki sitemizdeki bilgiler faydalı ve yararlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar