19 Ağustos 2014 Salı

Cuma günü evlat için okunacak dua

La ilahe ille ente ya hannanu ya mennenu ya bediussemavati vel erde ya zel celali vel ikram. Yatsı namazını kıldıktan Sonra sağ ve sola bakmadan ve kıpırdamadan Konuşmadan. Toplamda defa okumuş olacaksınız. Cuma günü sela okunmadan defa okuyun. Ardından dileğinizi-duanızı içinizden geldiği gibi yapın.


Resimli cuma mesajları ve cuma günü okunacak duaları sizler için derledik. Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver. Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü eha bin bir kere ya same cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.


Bayram havasında geçirilmesi gereken, her anının dolu dolu geçirilmesi gereken, dua ve ibadetler ile süslenme. Evde huzur için okunacak dua ile eşler arasında çıkan huzursuzlukları dindirmek mümkün olmaktadır. Zira insanı yaratan Allah kişilerin kalplerine sahiptir ve yönlendirir. Bu nedenle aile geçimsizliğine karşı okunacak dua ve aile huzuru için okunacak dualar kişilere yardımcı olur. Bu günü mümkün olduğunca dua ve ibadetlerle geçirmelidir.


Bu gün içinde duaların makbul olduğu saatin varlığını Allah Rasulu (s.a.v.) bildirmektedir. Evdeki her hangi bir böcek ve haşeratlardan kurtulmak için okunacak Dua Hamam böceği,kalorifer böceği,bit,pire,karınca. Cuma namazından sonra” Hayırlı zenginlik için” İhlas süresi-salavat ve Dua.


CUMA GÜNÜ OKUNACAK DUALAR. Erbaini idrisiyyede geçen bu İsmi şerif. YÂ TAMME FELÂ TESİFÜ’L ELSUNU KULLE KUNHİ CELÂALİHİ VE MÜLKİHİ VE İZZİHİ YÂ TAMM” ANLAMI: “Ey her bakımdan. Huzur Kapısı Dua Sitesi.


Cuma günü evlat için okunacak dua

Dualar , Süreler , Anlam Ve Mealler. Cuma duası genellikle maddi meselelerle ilgili yapılsa da bu doğru değildir. Helal dairesi içinde olmak kaydı ile akla gelebilecek her konuda bu niyaz, dilek duası hükmünde okunabilir.


Yani hayırlı evlat dilemek, karı koca arasındaki muhabbeti artırmak ve başarıyı yakalamak gibi akla gelebilecek her konuda cuma duası okunabilir. Cuma Gününde Okunacak Anı Bilinmeyen DUA. Peygamberimiz özellikle bu cuma duasını anlatmıştır. Kız Evlat Sahiplerine Müjde Mutlaka okuyun. Bebek olması için yapılacak dua.


Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder. Etiketler dilek duası dilek ve hacet duaları dileklerin gerçekleşmesi için dua duaların kabul olması için okunacak dua hacet duas. Hayirsiz Evlat İçin Okunacak Dua-1:. Ve kezalik evhayna ileyke ruhan min emrina ma künte tedriy mel-kitabü ve lel iymanü ve lakin ce’alnahü nuren nehdi bihi men neşa’ü min abadina e inneke le tehdi ila sıratın müstakim, Sıratıllahillezi lehü ma fis-semavati vema fil ard ela illallahi tasiyr’ül-umur. Ana-Babaya isyan eden evlat için dua Anne ve Babasına isyan eden bir evlat için her gün bu ismi şerife devam edilirse Allahü Teâlâ’nın izini ile ebeveyne karşı itaakkar birisi olur.


Bizim için ne­yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri­mede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi­zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Hamile kalmak için okunacak dua okunuşu ve anlamı “İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm. Anne ve babalar bir çocuk sahibi olduklarında onunla ilgili gelecek hayali kurarlar.


Daha sonra bebek çıkaran, sizi güçlü kuvvetli çağa erişmeniz için yaratan. Bu ayetlerle dua ettiğiniz zaman, çocuk isteğinize ve hayırlı mirasçı dilemenize yardımcı olur. Hayırlı Bir Evlat Sahibi Olmak İçin Okunacak Ayet-i Kerime. Rabbine bu şekilde dua etmiştir. Evlat sahibi olmak için aşağıdaki Meryem Süresi 5-ayetleri ile dua peygamberlerin kabul olunan dualarındandır.


Yerisunî ve yerisu min âli ya’kûb. Aralık Dünya Engelliler Günü!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar