21 Temmuz 2020 Salı

Stockholm gece hayatı

Stockholm, İsveç, Eğlence Hayatı. Kentte Stureplan Meydanı ile birlikte Södermalm alanı kulüp ve barlarıyla meşhurdur. La capitale della Svezia offre molto, Sigara solo dal punto di vista paesaggistico e architettonico, Ama ile mineral için eğlenceli gece.


Stockholm gece hayatı

Barları ve kulüpleri akşam geçirebileceğiniz varlığı bol miktarda bulunur, için biraz arıyorsanız olsun. Kungsholmen küçük, ucuz ve sakin barlar ile dolu uygun fiyatlı bir gece hayatı bölgesi. Direk mekan ismi isteyenler: Berns ve Tradgarden çok katlı gece klüpleri olarak önerilenler arasında. Hem açıkhava hem de kapalı mekanlar vardır.


Burası tamamen buzdan oluşan -derece sıcaklıktaki bir bar, tren garının hemen yanında. Hem eğlenceli hem de bütçenize uygun bir akşam geçirmek isterseniz Kungsholmen bölgesindeki pubları deneyebilirsiniz. Bunun dışında Södermalm bölgesinde bulunan publarda elektronik ve alternatif müzikler dinleyebilirsiniz.


Stockholm gece hayatı

Bu güzel insanlar şehrinin gece hayatı da oldukça hareketli ama bilinmesi gereken bazı değişik adetleri var. Mekanlara girmenin rahatsız edici zorlukları var, kuralına göre oynamak lazım. Dans pisti saat sabah 6’ya kadar müzik severlere açık.


Helsinki’nin en iyi içkilerine sahip gece kulübü seçilen Lady Moon, her gece size farklı bir tat vadediyor. Gece 22:00’dan sonra DJ performansları başlayan kulüpte, eğlence sabah saatlerine kadar devam ediyor. Helsinki’nin gece kulüpleri arasında en enerjik ve canlı olan mekanı Lady Moon diyebiliriz.


Yurt dışı seyahat rehberiniz. Budapeşte, Avrupa’da gece hayatı denilince ilk akla gelen yerlerden. Berlin, Barselona, Amsterdam kadar bilinmiyor olmasına aldanmayın, burası Avrupa’da patlamış vaziyette.


Avrupa’dan buraya hafta sonu sadece partilemeye gelen insanlar var. Kulübü Bu eğlence sahnede tamamen yeni bir yer ve Bratislava gece hayatı. Ancak gece hayatı bunlardan ibaret değil. Bunların yanında jazz barları, partiler, gece kulüpleri ve diskolar hatırı sayılır eğlenceler sunuyorlar. Bu şehir sanki hiç uyumuyor.


Gece hayatını size yaşatan mekanlar hafta içi saat 02. Hafta sonları ise saat 04. Prag gece hayatı ve fiyatlar nerelere gidilmeli, james dean, m1lounge, maxim var karlovy lazne ve daha fazlası. En ince ayrıntısına kadar fiyatlar ve adresleri.


En uygun fiyat ve para iade garantisi! Diğer gezginlerin değerlendirmelerini okuyun. Gürcistan Batum Gezilecek yerler, Gürcistan Batum Gece Hayatı ve eğlence. Hakkında Bilgi ve Tarihi. Skeppsbron christmas tree stockholm haberler stockholm harita stockholm hava durumu.


Gece klüpleri, barlar ve kafeler her biri oldukça kalitelidir. Lounge Bar ise en popüler barlardan biridir. Gece de asla tam karanlık olmuyor, gökyüzünde yer yer ışık hala görülebiliyor.


Burada yerel müzikler ile eğlenilir. Bana göre en iyi döviz bürosu Kungsgatan caddesi üzerinde numarada bulunan Exchange Ofisi. Komisyonsuz en iyi kurdan burdan bozdurabilirsiniz. Döviz bürosunun karşısındaki Kebap house’da.


Dünyaca bilinen ünlülerin gittiği devasa lüks gece kulüpleri de var, öğrencilerin çılgınlar gibi eğlendiği uygun fiyatlı barlar da. Milano gece hayatı dendiği zaman akla ilk gelen, eğlenceli mekanları sizler için sıralıyoruz: Rolling Stones: Milano’nun en ünlü gece kulübü. Açıkhava veya kapalı mekânlardan oluşan gece hayatı sabaha kadar hız kesmiyor. Farklı türde müzikler ve dans gösterileri sabaha kadar peşinizi bırakmayacak. LVİV GECE HAYATI – EN İYİ KULÜP Lviv Gece Hayatı – En İyi Kulüp.


Lviv’e bazı gazete ve web sitelerinin manşetten verdiği “Bu Şehrin yüzde 85’i kadın” haberlerini okuyarak gittiyseniz bu haberlerin doğru olmadığını anlamanız Lviv sokaklarını gezmeye başladığınızda uzun sürmeyecektir. Ek bilgi olarak, Lviv Ukrayna’nın en muhafazakar bölgelerinden. Balkanlarda Rock: Atina Gece Hayatı ve Gezilecek Yerleri. Atina, dünyanın en güzel ve eski yerlerinden biri.


Antik zamanlarda bir medeniyet beşiği olmuş bu güzel şehir, günümüzde Balkan gece hayatı konusunda üst sıralara oynayan şehirlerden. Atina’da her hafta sonu, çılgın bir partiye denk gelmek mümkün. PATTAYA GECE HAYATININ EN İYİ BAR VE KULÜPLERİ Sınırsız Eğlencenin Adresi: Pattaya.


Bugün sizi dünyanın en iyi gece hayatı merkezi olarak kabul edilen Tayland’ın Pattaya gecelerine götüreceğim. Pattaya denildiğinde ilk akla gelen şey sınır tanımayan eğlencedir. Asya bölgesinin yanı sıra dünyanın diğer bölgelerinden gelen ziyaretçiler tarafından çok beğenilen. Kanalları nedeniyle Venedik, kültürel hayatı ve görselliği nedeniyle Paris’in kuzeydeki hali gibidir, Kuzeyin Paris’i ve Venedik’i olarak adlandırılır. Frankfurt’ta eğlence dediğinizde karşınıza techno bar’lardan, karaoke kulüplerine ve gösterişli restoranlara kadar birçok alternatif çıkıyor.


Frankfurt Gece Hayatı ve alışveriş önerileriyle ilgili ise şunları söyleyelim:. Yaz ve bahar aylarında gittiyseniz bir çok etkinlik olduğunu. Edinburgh şehrinin en büyük gece kulubüdür. Bu nedenle, şehirde en çok gece hayatı düşkünleri burayı tercih ederler ve giderler, girişin ücretsiz olması da bunda etkilidir. Bongo Club: Gündüzleri medya mekanı, kafe, sergi ve prova alanı iken, geceleri canlı müzik, tiyatro ve klüp olarak çok fonksiyonlu bir eğlence.


Yukarıda da söyledik, yine söyleyelim, konaklamak için Södermalm’ı da kesinlikle tercih edebilirsiniz. Hem turistik noktalara, hem de alternatif yerler görebileceğiniz alana yakın olması nedeniyle bizce kesinlikle doğru bir tercih olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar