2 Temmuz 2020 Perşembe

Ingilizce konuşma uygulamaları

Dil öğrenmek isteyen kullanıcıların imdadına yetişen uygulamaları, her geçen gün popülerliklerini artırmayı başarıyorlar. Tek tuşla İngilizce konuş sloganı ile karşımıza çıkan. Dil öğrenimin uygulamalarını sadece İngilizce ile sınırlamamak gerekiyor. Almanca, Fransızca ve Rusça gibi dilleri de öğrenmeniz mümkün.


Diğer İngilizce öğrenme stratejileri ile birlikte kullanıldığında bu en iyi İngilizce konuşma uygulamaları, akıcı İngilizce konuşmayı öğrenmek için harika araçlar olabilir. Bunlar, aksanını geliştirmen ve daha doğal bir. Onları her gün dinleyerek İngilizcemi ilerlettik” derlerdi. Sizde İngilizcenize yeni kelimeler katmak ve İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız uygulamaları denemenizi tavsiye. Bu videomuzda sizlere görüntülü konuşma ile İngilizce öğreten ve bunu yaparken gerçek öğretmenlerle iletişim kurmanızı sağlayan English Ninjas adlı uygulamayı tanıtıyoruz.


En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları 1) Duolingo. Akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz hem ücretsiz, hem de kullanışlı bir dil öğrenme uygulaması olan Duolingo, milyona yakın kişi tarafından indirilen ve oldukça iyi geri bildirimler alan başarılı bir uygulamadır. Daha fazla İngilizce pratiği mi yapmanız gerekiyor? Konuşma pratiği mi yapmak istiyor musunuz?


Eğer önerdiğimiz uygulamaları düzenli şekilde kullanırsanız, İngilizcenizin gelişeceğini garanti ediyoruz. Tabi ki sadece uygulama kullanmak, dil öğrenmek için yeterli değil. Bu nedenle konuşma alıştırmaları yapmanızı da öneririz. Haydi gelin, İngilizce öğrenebileceğiniz. Günlük, pratik konuşmalarla başlayarak kolaylıkla yabancı dil öğrenmenizi ve gerçek konuşma becerileri kazanmanızı sağlayan uygulama, dil uzmanları tarafından hazırlanmış sesli dersler ve interaktif diyaloglar ile zenginleştirilmiştir.


Yeni bir dil ya da İngilizce öğrenme uygulamaları arıyorsanız, Mindsnacks dil. Harıl harıl İngilizce çalışıyorsun, peki hiç İngilizce konuşuyor musun? Bir türlü yurtdışına çıkamıyorsan, etrafında iyi İngilizce bilen bir arkadaşın da yoksa nasıl konuşma pratiği yapacaksın?


Ingilizce konuşma uygulamaları

Chat yapmak gözüne ilk bakışta ürkütücü gelebilir. Genellikle günlük konuşma dilini öğrenmek insanlar için daha önemlidir. Fakat gramer de bir o kadar önemlidir çünkü ne zaman ihtiyacınız olacağını bilemezsiniz. En İyi Android Uygulamaları - Yabancı dil öğrenmek, hem kendiniz için hem de iş hayatınız için oldukça büyük bir yere sahip.


Bu videoda görüntülü konuşma ile İngilizce seviyenizi geliştireceğiniz ya da hiç bilmiyorsanız öğrenebileceğiniz English Ninjas adını taşıyan uygulamayı inceliyoruz. Ayrıca eğer uygulamayı indirip kullanmak isterseniz Webtekno hediye kodunu kullanarak hafta içi gün boyunca geçerli olan dakikalık ücretsiz. FunEasyLearn uygulamaları ile İngiliz becerilerinizi geliştirmek: konuşma, dinleme ve gramer. Yabancı dil konuşarak bu becerilerinizi geliştirmek için, sözlük uygulamaları içinde her bir yaygın cümle için bir gerçek insan sesli telaffuz mevcuttur.


Online İngilizce öğrenme uygulaması kullanan kişiler Listening, Reading, Speaking gibi dersleri alarak İngilizce konuşma pratiği yapabilmekte veya Gramer ve kelime bilgisi uygulamaları ile Temel İngilizce seviyelerini geliştirebilmektedir. Son yıllarda yükselişe geçen İngilizce öğretme uygulamaları derdimize deva olabilir mi? Dünyanın birçok ülkesinden kullanıcılara anadili İngilizce olan eğitmenler ile canlı, sesli ve görüntülü konuşma pratiği sağlayan English Ninjas’ın CEO’su Ali Servet Eyüboğlu, “Ülkemizde yaşında başlayan İngilizce.


En iyi dil öğrenme uygulamaları ile telefonunuzun başında yabancı dil öğrenebilirsiniz. En basit iş başvurularında bile hepimiz formlarda “Yabancı Dil” ibaresiyle karşılaşıyoruz. Günümüzde İngilizce bilmek neredeyse bir gereklilik haline geldi. Sonra da o haneyi boş bırakıp elimizden kaçan iş fırsatlarının arkasından el sallıyoruz. SpeechRecognition kütüphanesini anlatan ingilizce bir yazıya buradan ulaşabilirsiniz.


Mikrofondan gelen sesi canlı olarak nasıl test edeceğinizi görmek için yazının devamına tıklayınız. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Fransızca, Japonca, Çince, Almanca, İngilizce ve daha çok pek dil bu uygulama tarafından destekleniyor. Android için en iyi İngilizce dil bilgisi Grammer uygulamaları.


Uygun İngilizce, konuşma, yazma ve dilbilgisi dersleri gibi şeylere odaklanan videolar içeren eğitim kanalları var. Diğer bazı türlerle karşılaştırıldığında bulmak biraz zor. Bu yüzden dil bilgisi öğrenmek kadar kelime hazinesi de önemlidir.


Ingilizce konuşma uygulamaları

Android de en popüler mesajlaşma - konuşma uygulamaları. Skype ile sesli yada görüntülü görüşme yaparken Skype Almanca konuşan kişinin sesini alıp karşısındaki İngilizce bilen kişiye aynı şekilde sesli olarak çevirip okuyor. Böylece dil öğrenmek zorunda kalmadan farklı dildeki kişilerle sesli görüşebiliyorsunuz.


Sürece yardımcı olabilecek çeşitli araçlar var. Size yeni bir dil öğretemeyiz, ancak süreci daha kolay bir hale getirecek bazı araçlar bulmanıza yardımcı olabiliriz. Son olarak İngilizce bilginizi ölçen testlerden bahsedelim. Cudu içerisinde paragraf tamamlama testleri bulunuyor.


Dil bilginizdeki ilerlemeyi testleri çözerek görebilirsiniz. Diyaloglar kategorili ve anlaşılır. Seyahatlerde size yardımcı olacak en güzel yabancı dil cümleleri, Yabancılarla nasıl konuşulur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar