23 Temmuz 2020 Perşembe

Kartpostal örneği yapımı

Kartpostal örneği yapımı

Dilerseniz süslemede sim, ip gibi malzemeler de kullanarak karpostalı daha farklı bir hale getirebilirsiniz. Sevdiklerinize bir yılbaşı kartpostalı yapımı onları mutlu görmek kadar keyifli zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Yazı göndermeden önce lütfen buraya bakmayı ihmal etmeyin. Kurdeleli kartpostal yapımı için aşağıdaki örnekleri de inceleyebilirsiniz. Sevgililer için uygun tasarımlarda bir çok kartpostal örneği vardır.


Biraz el becerinize güveniyorsanız siz de sevgiliniz için çok güzel ve ilgi çekici bir kartpostal hazırlayabilirsiniz. Kartpostal yapımı Canva ile çok kolay. Sürükle-bırak yönteminden faydalanın. Posta kartınızın gerçekten türünün tek örneği olmasını mı istiyorsunuz? Kendi fotoğraflarınızı yükleyerek düzenlerimizle birlikte kullanabilir ve tatilinizin, ailenizin fotoğraflarını veya Instagram akışında beğendiğiniz çekimleri.


Yapımı çok kolay bir kartpostal örneği. Kalın bir saman kağıdından zemin oluşturulur. Biraz çizim yeteğiyle balonun sepeti çizilir. Zevkinize göre hazırlayacağınız kalpler eklenir. Kalp yerine çiçek de denenebilir.


Kartpostal örneği yapımı

This video is unavailable. Sitemizdeki üç boyutlu kartpostal yapımı yazılarımızdan yardım alabilir ve en harika kartpostalı sizler hazırlayabilirsiniz. Resim yapmayı çok seviyorsanız duygularınızı anlatmanın bir yolu olduğunu da biliyorsunuzdur. Beyaz fon karton üzerine guaj boya ile.


Yeni bir seneye merhaba demeye çok az bir zaman kaldı,yeni yılda ne giymeliyim,yeni yılda gidilecek yerler,yılbaşı hindisi tarifi arama,Tombala hazırlığı,Kırmızı iç çamaşırı :) bir çok hazırlıklar yapılmakta. Bizler her ne kadar Müslüman olsakta yılbaşını değil ama yeni bir yıla farklı bir şekilde girmeyi ister yeni seneden yeni umutlar ile kutlarız. Ana Sayfa el yapımı hediye el yapımı hediyeler el yapımı yılbaşı hediyesi el yapımı yılbaşı tebrik kartlar.


El becerim bu işe yatkın düşünüyorsanız boyutlu yeni yıl kartpostalları hazırlayabilirsiniz. Muhtelif renklerde sipariş vereceğiniz kartonlar el işi. Eğer yılbaşı kartpostalları yapımı konusunda endişeleriniz varsa sizin için hazırladığımız makalemize göz atmalı ve burada yapılan örnekleri dikkatlice incelemelisiniz. Onları inceledikten sonra göreceksiniz ki aslında yapımı çok da zor olamayan birçok yılbaşı kartpostal örneği bulabiliyorsunuz. Burda gördüğünüz kart örneği benim en sevdiğim boyutlu kart tekniğinle yapıldı.


Bu teknik hem basit ve kolay, aynı zamanda da oldukça gösterişli. Bugün, daha fazla insan yetenekleri ve yetenekleri sayesinde para kazanmaya başlıyor. Hayal gücünün ve usta ellerinin yardımıyla, birçoğu etkileyici bir miktar için kolayca satılabilecek gerçek başyapıtlar yaratır.


Bu tür insanlara davranıyorsanız, el-hizmetli üzerine nasıl para kazanılacağına dair bilgiler yararlı ve gerekli olacaktır. Mutlu yıllar, Yılbaşı dilekleri ve Noel kartları hakkında daha fazla fikir görün. Ardından ise hem birbirinden güzel yılbaşı hediyeleri hem de birbirinden özel kart sözleri sizi bekliyor olacak.


Koleksiyonunuzda bulundurmak isteyeceğiniz kartpostal aynı gün kargo fırsatıyla online koleksiyon mağazanız gokcekoleksiyon. Tchibo olarak web sitemizi geliştirmek, kullanışlı, etkili ve güvenli hale getirmek amacıyla çerezler (cookie) kullanmaktayız. Ben kitap ayraçlarımı yaparken kartpostal kullandım , siz fotoğraf kullanarak ayraçlarınızı daha da özel bir hâle getirebilir, sevdiklerinizi bu minik hediyelerle. Davetiye ve tebrik kartı hazırlarken uyulması gereken kurallar.


Doğum günü, nikah, nişan, bayram, yeni yıl vb. Bu, bir ya da iki kartpostal alacakları belki bir nebze memnun edebilir. Herhangi bir şehrin herhangi bir semtinde, bir kırtasiyede ihtimal ki birkaç kart bulabilirsiniz.


Fakat çeşit sınırlı olacağından, posta âşıkları için pek yeterli olmayabilir bu seçenek. Zamanın birinde, bayraml ar, yeni yıl lar, yaklaştımı, gurbette ki sevdiklerimize kartpostal yollamak için soluğu kırtasiyeler de alırdık. Yılbaşı geldiğin de simli noel amcanınbahçesinde kardan adam olan evlerin resimlerini arardı gözlerimiz. Hazırlayacağımız yeni yıl kart çalışması yaparken ön yüzünde kardan adam figürü kullanıyoruz. Keçe Fon karton Makas Yapıştırıcı Kartımızın boyutuna ve rengine karar verdikten sonra fon kartonunu ikiye katlayarak kartımızı hazırlıyoruz.


Ardından keçeden biri büyük biri küçük iki adet daire kesiyoruz. Karton kutudan gitar yapımı yapabilirsiniz mesela. Konserve kutularından, plastik şişelerden çok güzel etkinlikler hazırlayabilirsiniz. Ev yapımı oyun hamurları, ev yapımı kinetik kum, ev yapımı parmak boyası hazırlayabilirsiniz.


Hepsinin tarifini daha önce sizlere vermiştik. Bu makaleyi saatlerce araştırmadan sonra yazdığımız için yüzlerce el yapımı sürpriz fikiri inceledim ve sizlere evde kolayca yapabileceğiniz şeyleri çekip çıkardım. Sizi internetin nimetlerinden faydalanmaya davet ediyoruz. Fotoğrafta gördüğünüz “kartpostal”, mm kalınlığında balsa malzemeden lazer kesim ile üretilmiş.


Hazır şablonlar Bidolubaskı tarafından ürün tasarımlarını daha kolay bir şekilde hazırlamanız için oluşturulmuştur. Boş şablon olarak psd (Adobe Photoshop), ai (Adobe Illustrator) ve pdf (Adobe Portable Document) formatlarından birini tercih ederek dosyaları indirebilir ve ilgili programları kullanarak tasarımlarınızı hazırlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar