27 Nisan 2020 Pazartesi

Arkadas uygulamalari

Arkadas uygulamalari

Müziğin insanları birleştirici gücü, Tastebuds ile daha fazla ortaya çıkıyor. Sizinle aynı müzik zevkine sahip insanlarla tanışabilir, bu platformdan birlikte konserlere gidebileceğiniz arkadaşlar bulabilirsiniz. Dijital dünyanın yükselen yıldızı mobil ve cihazları kullanıcı. Ancak, hedef kitleye, niyete, erişilebilirliğe, özelliklere, arayüze, kullanıcı tabanına, reklamların sıklığına ve popülaritesine benzeyen parametreler üzerinde en iyilerini koymaya çalıştık. Yakınınızda bulunan kişileri veya rastgele sohbet etmenizi sağlayan arkadaş bulma uygulamaları arasından istediğinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


Sevgililer Günü’ne yalnızca gün kaldı. Ancak bu noktada bir kesim “Ya ben şimdi hangi hediyeyi alacağım? Fakat günümüzde artan sosyal ağlar ve uygulamalar sayesinde arkadaşlık uygulamaları ile sevgili bulanlar hatta. Beğenin ya da beğenmeyin, arkadaşlık uygulamaları dünyamızı ele geçiriyor.


Daha önce hiç bu kadar yaygın bir şekilde kullanılmamışlardı. Tinder dışında en iyi tanışma uygulamaları hangileridir ve hangisine kaydol malısınız? Muhtemelen, ücretsiz veya ücretli arkadaşlık uygulamaları ya da hangi platformda mevcut olduğu hakkında sorularınız.


Geleneksel yönetemler ve internet sitelerinden sonra, akıllı cihazlarımız için geliştirilen uygulamalardan da faydalanma zamanı! Yeter artık bu yalnızlık demek artık mazide kaldı. En iyi arkadaşlık uygulamaları. Bu bağlamda sizler için Android ve iOS mobil işletim sistemlerinde bulunan en iyi çöpçatanlık – buluşma uygulamasını sıraladık.


Bu tarz uygulamalarda sıkça yaşanan taciz vakalarının önüne geçebilmek için Bumble’da bir sohbet başlatabilmeniz için. Erkeklerle ilgili görünen az sayıda blog ise yalnızca vücut geliştirme, giyim-kuşam ya da arabalar üzerine yazıyor. WhatsApp Messenger, 3G ya da WiFi bağlantısı kullanarak arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşmanızı, resim, sesli not ve video mesaj göndermenizi sağlayan bir sohbet uygulamasıdır.


Konum tabanlı arkadaşlık uygulamalarının sayısı her geçen gün artıyor. Herhangi bir yerde yolunuzun keşiştiği kişileri bularak arkadaş olmanızı sağlayan Happn ile arad. En İyi arkadaş bulma uygulamaları arasında Mobil Sohbet Chat uygulamaları da bulunmaktadır ayrıca.


Arkadaş Bulma Uygulamaları. En fazla kadın ve erkek profilleri burada yer alıyor. Uygulamayı diğer uygulamalardan ayıran fark ise, uygulamada fake hesaplarının çok fazla yer almaması. Doksanlı yıllarda Türkiye ilk bilgisayarlar geldiğinde insanlar sevgili bulmak ya da bayan arkadaş bulmak için MSN gibi enteresan şeyler kullanırdı.


Tabi o zamanlar internet mecrasında kız arkadaş edinmek ve manitacılık olaylarına girmek çok daha heyecanlı çok daha keyifliydi. Hatta sevgili veya arkadaş bulma olarak da geçen bu hizmetlerin rekabet ortamında çok daha iyi hizmet verebilmek için yenilikler yapacağını şimdiden öngörebiliriz. Sanal internet sohbet sitelerine kolayca girmek sohbet chat sitelerine daha çabuk ulaşmak için hepimizin istediği aradığı arkadaş bulma uygulamalarından söz edeceğiz bugün.


Takip ettiğim telefonda ne olup bitiyor kimlerle konuşuyor. Tinder en iyi arkadaş edinme uygulamasıdır, ülkemizde de en çok kullanılan uygulamadır hatta. Günümüzde yeni bir ilişkiye başlamak ya da yeni insanlarla tanışmak eskilere nazaran biraz daha kolay. Peki, bu durumun bu kadar kolay olmasında büyük rol oynayan arkadaşlık uygulamaları gerçekten doğru yer mi?


Cupertinolu firmanın iOS ile planları da şimdiden sızmaya başladı. Susanoğlu arkadaşlık evlilik ilanları bayan erkek arayanlar arıyorum ücretsiz bedava ilan verme bekar boşanmış dul bayan kadın erkek arkadaş bulma çöpçatanlık sitesi sayfası uygulaması telefon numaraları. Frekans, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden kullanabileceğiniz, yakın çevrenizdeki kullanıcılarla anonim olarak sesli ve yazılı sohbet yapmanızı sağlayan bir arkadaşlık uygulamadır. Günümüzde insanlar sürekli mobil uygulamaları güncel olarak kullanmaktadır. Kimilerine göre gerekli, kimilerine göre de gereksiz.


Bazı uygulamalar da arkadaşlık edinmek için kullanılmaktadır. Bu yazımızda sizlere Dünyada en çok kullanılan 6. MADDE: Mesajınızı görmedi diye beni unuttu,konuşmak istemiyor triplerine asla girmeyin. Koreliler lise boyunca hep ders çalışırlar.


Hatta bu sınav haftalarında bazılarına göre hiç ayırmamak oluyor. Bir otobüste, bir kahve dükkanında ya da gece dışarı çıktığınızda. Neresi olursa olsun, yanınızdan geçen kişileri görün ve onlarla iletişime geçin! Tinder uygulamasını kullanarak yeni arkadaşlar edinebilir, sohbetler edebilir ve hatta buluşabilirsiniz.


IBM Güvenlik Birimi tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre en popüler mobil arkadaş bulma uygulamalarının yüzde 60’ından fazlası, kişisel kullanıcı bilgilerini ve kurumsal. Bayan yada bay arkadaş arayanların sıkça uğradığı siteyiz. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Siz ne nankörsünüz arkadaş! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar