10 Nisan 2020 Cuma

Spor zemin

Spor zemin

Fiba zemin olarak sizlere, en doğru ve kaliteli hizmeti sunmaktayız. Spor zemin konusunda kendini ispatlamış ve çeşitlerimiz ile de siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Sizde bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Spor salonu parke zemin kaplama döşendikten sonar üzerine özel bir vernik atılarak spor yapmaya hazır hale gelir.


Kapalı spor salonu ve basketbol parke zemin kaplaması fiyatları ve montajı için lütfen bizi arayın. Ayrıntılar parke zemin kaplama sayfamızdadır. Spor zemin sistemlerinin performansı yapılan spor faaliyetinin kalitesini ve sporcu sağlığını doğrudan etkilemektedir.


Sporcu sağlığı açısından zemin ve ayakkabı etkileşimi ayakta ve bacakta oluşacak yüklerin en önemli belirleyicidir. Bu etkileşim kas, kiriş, bağ, kemik ve kıkırdaklarda yaralanmalara neden olabilir. Belirtilmiş özelliklerde olup, Kapalı spor sahaları için geliştirilmiş yüksek. Yapı ve zemin kimyasalları uygulama sektörünün önde gelen firmalarından biri durumuna gelmiştir. PVC Spor zemin kaplama, kapalı spor salonları, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, hentbol sahası ve futsal sahası gibi alanların zeminlerinde kullanılabilen farklı kalınlıklarda olabilen, çok veya tek katmanlı olarak uygulanabilen özel bir yer döşemesi türüdür.


Spor zemin

Düz renkli ve ahşap desenli modelleri mevcuttur. Ayrıca çok amaçlı kapalı spor salonları için de en kaliteli zeminimiz parke spor zemin sistemlerimizdir. SPOR ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI. Spor sahası zemin kaplama fiyatları kullanılacak malzemenin ve uygulama yapılacak mekanın özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Spor zemin kaplama fiyatı almak için ücretsiz keşif formumuzu doldurabilir ya da numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.


Her gün yeni bir gelişim şiarı ile çalışan firmamız üretimini yapmış olduğu kauçuk karo, tartan uygulamaları, ses yalıtım ürünleri yanı sıra INNOVATION odaklı olmayı da hiçbir zaman ihmal etmemiştir. En ekonomik fiyata kısa sürede çözüm üretmemiz, küçük bir bölüm işinden en kapsamlı geniş. Firmamız bünyesinde bulunan birçok ürün ile her bir ürünün ürün avantajları farklıdır. Doğal zemin kaplama malzemesi olarak da kapalı salon için parke spor zemin türlerimiz mevcuttur. Kauçuk bazlı bir kaplama olan EPDM, tartan bir pist üstüne uygulanmaktadır.


Spor zemin

Kauçuk zemin kaplama, genellikle spor sahalarında tercih edilen zemin türüdür. SBR ve EPDM granül ham maddeler ile yapılan siyah veya renkli spor sahası zeminleridir. Granüller sıcak olarak binder ile karıştırılarak zemine veya kalıplara dökülür.


Spor sahalarda yüzey kaplamasını kaymaz, sert, dayanıklı, UV ışınlarına dayanıklılık sağlar, tenis kortları, basketbol ve voleybol, çok amaçlı spor kortları gibi kapalı. Refrubber PU benzersiz darbe emme özelliğine sahip poliüretan ve UV dayanımlı EPDM granüllerinden üretilen her türlü hava koşullarına uygun sentetik koşu pisti zemini yani tartan atletizm pisti uygulamaladır. ARD Spor olarak dünya standartlarında 1akrilik spor zemin kaplama malzemesi üretmek için yola çıktık. Fitness spor salonu yer döşemesi için genelde 2mm, 3mm, 5mm ve 4mm kalınlığında pvc zemin kaplama malzemelerini uygulamaktayız.


Yürüyüş bandı olan alanlar için farklı, ağırlık çalışılan bölümler için ayrı özelliklerde pvc zemin kaplaması kullanılır. Projelerimizde lamine olarak üretilen ahşap parkeler kullanmaktayız. Bu zemin türü spor salonlarında kullanılabilmesi için kaymaz olacak şekilde tasarlanmıştır. Firmamız yıllarca edinmiş olduğu tecrübeyle birçok spor tesisi zemin sistemi projesini başarıyla sonuçlandırmıştır. Zemin çözümleri hizmeti.


EPDM, poliüretan ve SBR zemin kaplama sistemleri konularında uzmanlaşmış durumdadır. Tecrübeli ekibiyle arzu ettiğiniz spor tesisi projelerini kolaylıkla gerçekleştirmekteyiz. PVC zemin kaplama yani Poliüretan spor zemin leri spor salonları için uygun bir çözümdür. Akrilik zemin kaplama basketbol sahaları, tenis kortları ve çok amaçlı sahalarda kullanılır. Spor ayakkabısı ve spor yapılan zeminin özellikleri alt ekstremitede (ayak, bacak diz) karşılaşılabilecek yaralanmaların sıklığı ve ciddiyeti açısından önem taşımaktadır.


Spor parke zeminler profesyonel kapalı spor salonu zemini olarak tercih edilir. Ayakkabı ile zemin arasındaki etkileşim ayakta ve bacakta oluşacak yüklerin en önemli belirleyicidir. Boytem Boya ve Kimya San. Unica markası ile , akrilik ve poliüretan esaslı spor zemin , epoksi esaslı endüstriyel zemin kaplamaları, antikorozif ve silikon bazlı yüksek ısı dayanımlı boya üretimi yapmaktadır.


B2B Holding bünyesinde ki firmamız, kauçuk zemin ve spor zemin üretim ve uygulaması yaparak, modern makine parkuru ve yenilikçi bakış açısı ile ülkeye ihracatı mevcuttur. Başlıca faaliyet alanları, çocuk oyun parkı zemin, fitness zeminleri, yürüyüş yolları ve spor sahalarıdır. Muhtelif reçine ve sentetik dolgularla açık ve kapalı alanlar için uygulanabilen akrilik zemin yoğun kullanıma ve her tür kimyasala karşı dayanıklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar