16 Ocak 2018 Salı

Tekstil ortak arayanlar

Tekstil ortak arayanlar

Hali hazırda kendi markamız mevcut olup;İşimizi dahada büyütmek istiyorum. Perekande olarak;Mağazalarımız mevcut. Markamızı sektörde tanınır yapmak ve kendi ürünlerimizi üretmek için atölye kurup;toptan ve perakende olarak yurt içi ve yurt dışına satmayı hedefliyorum.


Başlangıçta Fırsat sitelerine vb sitelere markamızı tanıtıp bu sitelere de satış yapabilecek alt. Tekstil işi için ortak arıyorum. Sermayeli veya sermayesiz şirketine ortak arayanlar. Kar ortaklığı, diplomalı ortak ilanları. DAN KURULACAK OLAN İŞE BİN TL SERMAYESİ OLAN YATIRIMCI ORTAK ARIYORUM KARLI İŞTİR VE DEVAMLI DIR.


Je suis un fournisseur de crédit international. BU İLAN KAPATILDI VE ARTIK. Bugün dünyanın en büyük şirketleri çok ortaklı yapılara sahiptir. Ayrıca bu şirketlerin çok büyük bir kısmı ilk etapta şirket dışındaki yatırımcılar ile fonlanarak günümüzdeki seviyelerinin yapı taşlarını atmıştır.


Selamun aleykum herkese hayırlı işler. Girişi yapın veya Ücretsiz Kayıt olun. Acil güncel ortak arayanlar ilanları, güncel ortak arayanlar iş ilanları, ortak aranıyor, ortak arayan ilanları, ortak arayan iş arama ilanları, ortak arayan iş ilanları, ortak arayan iş ilanları sayfası, ortak arayan seri ilanlar, ortak arayanlar ilanları.


Rusyada tekstil imalat yapacak ortak aranıyor. Sitede gıdadan, tarıma, havacılıktan, eğitime her sektörden ortak arayan şirketin olduğuna dikkat çeken Yalkın, “Şirket ve proje sahiplerinin ihtiyaç duydukları kaynaklara ulaşmalarını, hisse satışı ve ortaklık gerçekleştirmelerine aracı olarak yatırım yapma sürecini hızlandırmak ve kolaylaştırmayı hedefl iyoruz. Aylık net kazanç ila bin arası kişi başı. Fason atölye arayanlar, Fason atölye arayan tekstil firmaları. Hazır giyimde yurt dışı siparişleri yığıldı.


Tekstil ortak arayanlar

Ancak ihracatçılar diktirecek atölye bulamıyor. Bazı yerli markaların anti damping vergileri nedeniyle üretimi iç piyasaya kaydırması da fasoncu sıkıntısında etkili oluyor… TÜRK hazır giyim ve konfeksiyon sektörü son dönemlerde yeniden bir çıkış içinde. Devlet ihaleleri alan firmamıza ortak aranıyor. Emlak, iş ve eleman, oto, bilgisayar, arkadaşlık ve etkinlikler ilanları verilebiliyor.


Her türlü ürünün fotoğraflı. Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz. Eleman arayan firmalar burada! Ortak Arayanlar İş İlanları.


Tekstil ortak arayanlar

Hürriyet İzmir Seri İlan Bugünkü İzmir seri ilanları için sayfalara tıklayınız. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları. En güvenilir İstanbul iş verenleri.


Posta bugünkü seri ilanlar 29. Kayseride terzi, reçmeci, overlokçu, singerci, dikiş-nakış personeli arayan firmalar. Yıllarca kurumsal firmalarda üst düzey yöneticilik iki ortak tarafından kurulan bir firmayız. SUMODA TEKSTİL PENYE dış giyim ihracatı yapan firmamıza PORTFÖYÜ olan müşteri temsilcisi, KALİTE güvence elemanı, MODEL makinacı, KESİMHANE sorumlusu, ÜTÜ paket şefi BANT şefi alınacaktır. Merhaba tekstil dalında türkiye günden güne büyümekte ihracat ve iç piyasa yıllık trilyon para kazanmak isterseniz benim ile iletişime geçiniz.


TL destek sağlayacak ve ekip çalışması yapabilecek ciddi ortaklar aranmaktadır. Aramak Bu Kadar Kolay Olmamıştı. Yok, CV Oluşturma Yok, Aradığınız İşi Bulmanın En Kolay Yolu.


Herhangi bir sektörden anlayan işi kurup yürütebilecek ortak aranıyor. Ankarada vasıflı, vasıfsız bay eleman, vasıfsız bayan eleman-işçi arayan iş yerleri, fabrikalar ve firmalar. Heyecan verici bir projeye ortak olun!


Ankarada yeni kurulan tekstil markamız için şimdilik az adetlerde üretim yapacak birine veya küçük bir atölyeye ihtiyacımız var. Kendi aracıyla şoför arayanlar İş İlanları. En büyük ve güvenilir iş verenler.


Türkiye ve yurtdışında 29.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar