18 Ocak 2018 Perşembe

Ikea yılbaşı

Ikea yılbaşı

KEA mağazalarında yılbaşına özel indirimlerin yer aldığı ürünleri içeriğimizde bulabilirsiniz. Ikea, Noel ve Parti hakkında daha fazla fikir görün. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Sevdiklerinize hediye seçmenin en iyi yollarından biri de Ikea Hediye Kart!


IKEA ile tüm evler “Mutlu Yıllar! IKEA’daki yılbaşı süslemeleri, evin her köşesine yaratıcılık, sürpriz, neşe ve enerji taşıyor. Belki bu sene ilk defa, ya da daha önce yılbaşı gecesini evde geçirmiş olabilirsiniz.


Evde geçireceğiniz bu yılbaşını, diğer yılbaşı gecelerinden biraz daha farklı kılmak adına şık, zarif, etkileyici ve bir o kadar unutulmaz bir konsept oluşturmak için size en yakın İkea mağazasına uğrayabilirsiniz. Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor. Her sene gibi bu sene de Aralık ayın başında kızım Ela için küçük hediyelerden oluşan yılbaşı takvimimizi hazırladım. Geçen senedeki takvimi bu yazımda inceleyebilirsiniz: Kızımla beraber hazırladığımız yılbaşı takvimi.


O zaman takvimimizi komple kitaplardan oluşturdum. Bu sene hediyelerimi hazırlarken yanımda küçük bir yardımcım Ada oldu. Evinizde yılbaşı ortamını yaratmak için mükemmeldir.


Stoğa gelince haber ver. Stok sorgulama sırasında hata oluştu tekrar deneyiniz! Mağazası stoklarından tedarik edilmektedir. IKEA, Yılda bir kere yaptığınız en heyecan verici ve en şık hazırlık için ihtiyacınız olan her şeyi bir arada sunuyor.


IKEA, geniş yılbaşı koleksiyonuyla evin her köşesine yaratıcılık. Yılbaşı heyecanı başladı! Pırıltılı süsler, parlak ışıklar, sıcacık tekstil ürünleri ve mutfağı yılbaşı. çekilişlerine katılabilirsiniz. Ikea’yı birde yılbaşı yaklaşırken görmelisiniz.


Yeni yıl heyecanını Ikea’da yaşabilirsiniz. Ikea, yine göz alıcı süslemeleri tüketicilerine sunuyor. Renkli çam ağacı süsleri, bardaklar, mumlar,.


Daha öncede defalarca yazdığım gibi İkea’yı ailecek çok seviyoruz. Ben zaten seviyordum şimdi Poyraz’da bayılıyor, işyerime de yakın olduğundan sık sık gidiyoruz. Hem satılan yılbaşı süsleri çok güzel, hemde restoranı ve mağazayı çok güzel süslemişler.


Daha doğal ve sade olmak ama yılbaşı dekoruna da sahip olmak istiyorsan doğadan ilham al! Ağaç dalları ile minimal ve farklı bir dekor oluşturabilirsin. Ailenizle samimi bir yemek mi yoksa evinizde arkadaşlarınız için vereceğiniz kalabalık bir davet mi? Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.


Hem pazar olmasından hem de yılbaşı döneminden kaynaklı inanılmaz bir kalabalık vardı. Sırada ve İkea aile kartı çıkarmak için çok fazla zaman kaybettik. Böylece eşyalarını toz, nem ve haşerelerden uzun yıllar koruyabilirsin. Noel Sundurması ile ilgili fikirleri keşfedin. Cute red shag squares to decorate a hallway for the holidays.


Telefonların ve tabletlerin elden bırakılmadığı bir dönemde yaşıyoruz. Bu sebeple yılbaşı yemekleri eskisi kadar coşkulu geçmeyebiliyor. Deneyde toplamda dört aile dört masada buluşturuluyor ve her kişiye soru soruluyor.


O kadar meşhur ki Türk evlerinin hatta dünya genelindeki birçok evin dekorasyonu az çok birbirine benziyor :) Ben de bu markanın müdavimi olmakla birlikte dekorasyondan ziyade mutfak gereçleri gibi küçük eşyalarla ilgileniyorum. Yeşil kablolar ile hazırlanmış özel yılbaşı ağaç aydınlatması ürünleri, ağacınızın süslemesi ile kusursuz bir uyum içerisinde çalışıyor. Bakıldığında gerçek bir çam ağacından hiç bir farkı olmayan ürünün alt kısmı metal. Aralık tarihine kadar devam eden bir alışveriş çılgınlığı başlıyor.


Son yılın en geleneksel olaylarından biride hediye çekilişleri. Etiketler: ikea yılbaşı hediyeleri, mudo yılbaşı hediyeleri, yılbaşı hediyeleri, yılbaşı hediyesi ne. Reyonları, rafları sizlerle birlikte karıştırıyoruz.


Ikea yılbaşı

Dekorasyon, ev tekstil ürünleri, hediye fikirleri, beğendiklerim “bence almayın” dediklerim hepsi bu videoda! Restoranda bir sürü süslenmiş agaç var, süslerin. Ben dayanamayıp bir adet kapı çelengi, bir kırmızı mum, gümüş melekler ve peçetelik aldım ama gidip bakmanızı tavsiye ederim :) Bunu E-postayla Gönder BlogThis!


Neon ışıklandırmalar, çam ağacı süsleri, lazer projektör ya da kek kalıpları gibi birbirinden farklı ürünler, yılbaşı hazırlığınızı çok daha etkin bir şekilde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar