11 Ocak 2018 Perşembe

Galatasaray seçmeleri 2019

Galatasaray seçmeleri 2019

Seçmeler için ön kayıt yapılmayacak. Geçtiğimiz sezon Ozan Kabak’ı Türk. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Galatasaray basketbol altyapı seçmeleri Ocak.


Basketbol seçmeleri düzenleyen kulüpler ve spor okullarının en güncel seçme duyuruları altyapibasket. Parlayan Yıldızlar Spor Kulübü altyapı çalışmaları kapsamında seçme düzenleyecek. Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum ! Bir çığlık kanıyor en derininde yüreğimin. Kulübümüzün altyapısı U1 U1 U1 Uve Uolarak gruplara ayrılmaktadır. KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.


Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız. GALATASARAY FUTBOL OKULU BAYRAMLAŞMA. Güzellik,birlik,beraberlik dolu,her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz. Erdoğan Teziç’in vefat etmiş olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Genç aslanlar burada kendilerini Terim’e gösterebilmek için yarışacak.


Beşiktaş futbol okullarında eğitim gören öğrencilerin katıldığı oyuncu seçmeleri dün sona erdi. Florya’daki çalışmaların ardından. BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda deneme çalışmalarından dakika önce kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kasımpaşa, Josue Sa’yı kiraladı. YENİ BİR FUTBOLCU GELECEĞİ İÇİN HAZIR MISIN?


YAZ TRANSFER SEZONUNDA yapılacak SON Deneme Kamplarımız. Perşembe günü yapılacaktır. Futbolcular katılabilirler. Tıklayın, haber bültenimize kayıt olun.


Galatasaray seçmeleri 2019

UKATEGORİSİ UERKEKLER B LİGİ 1- Suadiye Basketbol 2- Dev. Daçka’mızın Eylül ayında oynayacağı hazırlık maçının tarihleri belli oldu. Altyapımıza seçilmek için ter döktü. Kulübün İsmi Önce Alanya Kalespor, Sonra Kale Gençlikspor Olarak Değişikliğe Uğramışdır.


Forma Rengi Mavi-Beyazdır. Süper Lig Cemil Usta Sezonu 1. TUĞRA MOBİLYA ALT YAPI FORMA SPONSORUMUZ OLDU. Bursa’nın en kaliteli hizmetini veren okullarımız çalışmalarını sürdürmektedir. Deneyimli antrenörlerimiz tarafından yaptırılan çalışmalarımızda öncelikli hedefimiz altyapıya oyuncu yetiştirmek olup, ayrıca öğrencilerimizin planlı ve programlı bir şekilde gelişmelerini sağlamaktır. KBSL ve TKBL Katılım Süreci Temmuz Cuma Gününe Uzatıldı.


Fenerbahçe - Adana Aski Bilyoner. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yoluna devam eden Beşiktaş Espor, League of Legends Akademi takımı seçmeleri yapacak. Genç yetenekler arayan ekip, destekçisi Tink’in resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bir habere göre akademi oyuncularını arıyor. Firma Rehberi Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Edelerin İlk İki Hafta Maç Programı Belli Oldu!


Tüm sporcu gençlerimize bizde ilgim. Bursaspor resmi internet sitesinden yayınlanan haberde basketbol altyapı seçmelerinin başlayacağı belirtildi. Turkcell Kulüpler Arası UTürkiye Ligi Finalinde sporcularımız altın, gümüş, bronz madalya kazandı. Followers, Following, 14. AÖL ek sınav başvuru şartları!


Galatasaray seçmeleri 2019

Yeşil Beyazlı kulüp konu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. U-Takımımız, ligin 31. Talaytepe Şehmus Özer tesislerinde başlayan A takım futbolcu seçmeleri büyük bir ilgi gördü.


Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, seçmelere büyük bir ilgi gösterildiği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar