10 Ocak 2018 Çarşamba

Enerjisa işyeri abonelik evrakları

Sizin için en uygun gün ve saati seçtikten sonra randevu bilgileriniz. Enerjisa müşteri hizmetleri merkezlerinden abonelik işlemlerinizi tek seferde ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz esnasında abone numaranızı belirtmeniz gerekmektedir. Gerekli belgeleri yanınızda getirmeyi unutmayınız.


Eğer yeni taşınacağınız ya da tahliye etmekte olduğunuz ev veya işyeri bu illerden birindeyse, abonelik işlemlerinizi Enerjisa Toroslar ile yapmanız gerekmektedir. Yeni elektrik abonelik başvurusunda bulunurken, öncelikle taşınacağınız yere varmadan tüm bu işlemleri başlatmanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. Sirküleri ve Yetki Belgesi (Şirket Evrakları) 6. DASK (Deprem Sigortası) (İş Merkezi veya tek katlı işyeri ise Dask istenilmemektedir.) Binanızın yapım tarihi 12. Elektrik şirketi, güvence bedelini abonelik iptalinden sonraki gün içerisinde nakit olarak ya da hesabınıza havale yoluyla iade eder.


Yıllık kWh elektrik tüketiminiz varsa ve serbest tüketici iseniz, farklı tedarikçi firmaya geçebilirsiniz ve eski tedarikçinizden güvence bedelinizi geri alabilirsiniz. Sadece işyeri olan binalar - yerler (OSB, Plaza, İşhanı gibi) için Dask gerekli değildir. Sanayi tarifesi uygulanacak aboneliklere ait yerlere geçici abonelik verilmeyecektir.


Belgelerden herhangi birinin verilememesi durumunda Gaz Kullanım Sözleşmesine ait işlemler gerçekleştirilmeyecektir. Kiracı su aboneliği için gerekli evraklar Mersin su idaresi olan MESKİ tarafından talep edilmektedir. Konut doğalgaz abonelik başvurusuna ilişkin sözleşme, bağlantı, tesisat süreçleri ile ilgili bilgi almak ve gerekli evrakları öğrenmek için tıklayın.


TL açma kapama ücretidir. Elektrik güvence bedeli iadesi kapama işlemi sonrası tüketiciye iade edilir. Abonelik İşlemlerinde Zorunlu Deprem Sigortası. Kiracının üzerine alması gereken abonelikleri arasında doğalgaz, su ve elektrik abonelikleri bulunuyor.


Söz konusu abonelik işlemleri bir bedel karşılığında yapılıyor. Her iki durumda da gerekli belgeleri yanınızda bulundurduğunuzda abonelik işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Elektrik aboneliği işlemlerinizi online olarak başlatmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.


Bedaş Elektrik Aboneliği için tıklayınız. Ayedaş (Enerjisa) Elektrik Aboneliği için tıklayınız. Sayaçların aynı pano içinde olmasından yola çıkarak apartman daire sayaçları ve işyeri sayaçları aynı yerde olacağından.


Yetkili veya vekil (elektrik aboneliği için vekaletname veya yetki belgesi olması koşuluyla) Önemli Hatırlatmalar ! Ay sonunda sayacım okunmuş ve fatura edilmiş. Enerjisa Mayıs ayında serbest tüketici olarak başka firmaya geçiş için Mayıs ayında ilgili evrakları verdim. Tüm bilgiler eksiksiz ve doğru. Temmuz itibariyle aboneliğim sonlandı.


Elektrik, Su, Doğalgaz abonelik ve depozito ücretleri ne kadar ? Yeni bir eve taşınırken ilk yapmanız gerekenlerden birisi de evin elektrik, su ve varsa doğalgaz aboneliğini üzerinize almak olacaktır. SKİ abonelik iptali yapılmamaktadır. Yeni evinize taşınmayı beklemeden elektrik abonelik işlemlerine hemen başlamanızı tavsiye ederiz. Kira sözleşmenizi imzaladıktan ya da tapunuzu üzerine aldıktan sonra, gerekli belgeleri toplayıp Enerjisa Toroslar ile hemen iletişime geçmenizde fayda vardır.


Kamu İhale Kurumu tarafından yasaklı olmaması gerekmektedir. Lütfen aşağıdaki linkten. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız.


Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Konutlar için abone devrinde 1TL, işyeri abonelik devir işlemleri için 3TL teminat bedeli. Başkent Doğalgaz Dağıtım A. Sayaçtaki güncel olan numara(Güncel okunmuş saat bilgisi) 4) TC kimlik.


Kısa süreli abonelik nedir? Hangi durumlarda yaptırılabilir? Hazine ve Maliye Bakanlığı - hmb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar