20 Ağustos 2020 Perşembe

Taşlı prenses gelinlik modelleri tesettür

Taşlı prenses gelinlik modelleri tesettür

Yine yukarıda bahsettiğimiz gibi pileli gelinlik modellerini de düşünebilirsiniz. Prenses modelleri tesettürde de görüyoruz tabi. Muhteşem bir düğünün hayalini kuran gelin adaylarının aklından çıkmayan yegane şey elbette gelinlik seçimidir.


Mesela düz kesim bohem tarzda bir gelinliği tarihi mekan ya da otel düğünlerinde giymeniz, istediğiniz etkiyi yaratmayacaktır. Bu mekanlar için kapalı balık gelinlik modelleri ile prenses kesimli tasarımları tercih edebilirsiniz. Bel ve basen bölgesindeki fazlalıkları kapatmanın en şık yolu hem kabarık hem kapalı prenses model tesettür gelinlikler gelin adaylarımızın favorisi olmaktadır. Modern bayanların tek tercihi olan prenses gelinlik modeli bu yılda çok revaçta olmaktadır.


Bu yılda taşlı versiyon prenses gelinlik modelleri çok tercih edilmektedir. Bu tarz gelinliklerde genellikle taşlı kısım üst kısımda, göğüs hizasında yer almaktadır. Eğer gelinliğiniz kuyruklu ise yine otel düğünü için uygun olacaktır.


Taşlı prenses gelinlik modelleri tesettür

Bu sade çizginizi düğün gününüzde taşlı prenses model tesettür gelinlik tercihiniz ile değiştirebilir, davetlilerinizi de bu seçiminizle kendinize hayran bırakabilirsiniz. YENİ PRENSES GELİNLİK MODELLERİ Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu yeniden açılmıştır. Henüz gelinliğinizi almadıysanız - DEVAMINI OKU. Tarihi mekânlarda, beş yıldızlı otellerde ve davet salonlarında düğün yapacak olan tesettürlü hanımlar için tesettürlü gelinlik modelleri belirlenirken biraz daha ağır dokular taşıyan modeller tercih edilebilir.


Kuyruklu ve özel uzun duvaklı tesettür gelinlikler ile. Straplez ve tül kumaşla tasarlanmış bu gelinlik aklınızdaki seçeneklerden biri olabilir. Straplez gelinlik giymek ve inci taşlı gelinlik ile evliliğe adım atmak sizi kusursuz yansıtacaktır. Etek kesimine göre gelinlikler, prenses gelinlik veya balo tipi, düz kesim, balık kesim gelinliklere ve A kesim gelinlik olarak dörde ayrılır.


Ekru, fildişi, kırık beyaz, capucino ve farklı renk detayları olan kabarık gelinlik modelleri ile beyaz görünümün dışına çıkabilirsiniz. Eğer gösterişi seven biriyseniz, bu ihtişamlı gelinlikler ile düğününüzde bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.


Aynı zamanda tesettür gelinlik modelleri arasında da yer alan saten uzun kollu büyük beden gelinlikleri, dikkat çekmek isteyen ve gösterişi seven gelin adaylarının tercihidir. Kıyafet trendleri kadar hızlı değişen gelinlik modasında da, özellikle hanımların en çok aradığı stillerden biri de prenses tesettür gelinlik modelleri. Ve burada en güzel örneklerini sizlere derledik.


Taşlı prenses gelinlik modelleri tesettür

Aslına bakarsanız bunlar birbirine en yakın iki gelinlik modeli. Duvaklı gelinlik, tesettür gelin başı, A kesim tesettür veya prenses kabarık tesettür gelinlik modelleri derken liste uzar gider. Modern tesettür gelinlik modelleri adlı yazı dizimizde farklı modelleri bir araya getirerek sizler için hazırladık. Fakat bir çok güzel gelinlik modeli bulunduğu için gelin adaylarının kafası karışmaktadır. Değerli taşlarla yoğun el işlemeleri ve dekolte tasarımıyla nefes kesici ışıltılı ithal altın rengi abiye modeli.


Gunmetal rengiyle de göz kamaştırıcı, iddialı ve tüm gözleri üzerinize kilitleyecek tasarım gece kıyafeti. Düğününde ihtişamdan ve şaşaadan yana olan hanımların tercih edebileceği taşlı gelinlikler, gelinlere fotoğraflarda muhteşem çıkma garantisi vermektedir. Fiyatları ise oldukça uygun. Abartıdan hoşlanan hanımların seçebileceği bu gelinlik modelleri özellikle büyük salonda yapılacak düğünler için çok uygundur. Tesettür Gelinlik Modelleri.


Tüm kadınların en özel günü olan düğün töreninde şık bir gelin olma hayalini kuran kapalı gelin adayları, günümüzde istedikleri tarzda tesettür gelinlik modellerine kolayca ulaşabiliyor. Ayrıca taşlı gelinlik modelleri de özellikle gösteriş ve ihtişamı seven gelin adayları tarafından sıkça tercih edilir. Sizinde hoşunuza gitti ise bunları tercih edebilirsiniz. Taşlı Gelinlik Modelleri. Provalar sırasında gelinlerimizin en doğal halleri ile nasıl mutlu olduklarına şahit olun.


Gelinlik modelleri hangi aşamalardan geçerek size teslim edilecek inceleyebilirsiniz. Doğal taşlı takı modellerine son zamanlarda insanlar çok ilgi göstermeye başladırlar. Bel kısmını iyice kavrayan bu gelinlik modellerinin etek kısımları oldukça geniş ve kabarıktır. Düşük omuzlu gelinlik modellerinde, kollarda ve göğüs kısmında taş detayları. Gelin adayı bu tarz gelinlik tasarımları ile birlikte muazzam bir görünüme kavuşuyor.


Bir önceki yazımız olan Örgü Yelek Modelleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz. Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun? Moda danışmanlarının da üzerinde durduğu ^tesettür gelinlik modeleri^ dantelli gelinlik modelleri, A kesim gelinlikler, straplez gelinlik modelleri, balık etek gelinlik modelleri, kabarık (prenses) model gelinlikler ve elbette taşlı gelinlikler yine sezonun trendleri arasında kendine yer buluyor. En moda gelinlik modelleri.


Her genç kızın en büyük hayalidir beyazlar içinde gelinlik giyip, evlenmek. En çok özendiğimiz bugün için aylar önceden hazırlanmaya, gelinlik modelleri arasında seçim yapmaya başlarız. Eğer otel ya da balo gibi bir düğün temanız varsa sırtı taşlı modellerden tercih etmelisiniz.


Vintage Gelinlik Modelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar