6 Ağustos 2020 Perşembe

Eşini seven erkek nasıl davranır

Seven erkek nasıl davranır. Aşık ve seven bir erkek kız arkadaşını etrafındaki kız arkadaşlarına onu tanıştırmaktan korkmaz, Onların ne düşündüğü ne olursa olsun önemli olmaz, o kadar mutlu olur ki anında hoşlandığı kızı arkadaşları ile karşılayabilir. Yalnız kendisi için alışveriş yapma ve eşini ihmal etme, kendi hobileri için gereksiz sayılabilecek ürünler sarın alma, eşi için en ufak bir zahmete girmekten kaçınma, bütün planlamaları yalnız kendisini düşünerek yapma gibi aklınıza gelebilecek her türlü bencil tutum aldatma işaretidir.


Olur da telefon sizin elinize düşer ve mesajlara bakarsınız diye zamanını mesajlarını silerek geçirir. Ama bu arada aldattığı kişinin adı mutlaka bir erkek adı olarak ya da “… hanım” olarak kayıtlıdır telefonunda. Bu sayede bir iş arkadaşı ya da resmi olarak görüştüğü bir kişi imajı vermeye çalışır erkek.


Konu etiketleri: karısını sevmeyen erkek nasıl davranır, sevmeyen erkek nasıl davranır, seven koca nasıl davranır, erkeğin karısını sevmediği nasıl anlaşılır, eşini sevmeyen erkek nasıl davranır, eşini seven erkek nasıl davranır , karısını seven erkek nasıl davranır, karisini seven erkek nasil olur, kocanın. Gerçekten seven erkek belki de hiçbir zaman aklına gelmeyen şeyleri senin için yapar. Nerden mi biliyorum çünkü başıma geldi. Uyuma şekliniz kişilik tipinizi belirliyor!


Peki erkekler neden aldatırlar ya da aldatma ihtiyacı hissederler. Bir erkek eşini sevmesine rağmen yine de eşini. Sevmeyen erkek nasıl davranır? Bunu anlayabilmek için her şeyi en detaylı noktasına kadar inceleyip farklı anlamlandırmaya çalışan kadınlar, bazı durumlarda. Kadınların sezgileri kuvvetlidir.


Eğer bir kadın eşi hakkında burnu pis bir koku almışsa mutlaka altından birşeyler çıkacaktır çünkü kadınlar bunu hisseder. Herzamanki eşleri yoktur karşılarında çok daha farklı kişilikte bir erkek ve. Adam gbi seven erkek zten soğumaz sevgisi bitmez herşey hikaye ölümlü dünya ekmeğinizi aşınızı onlarmi veriyor haşa yüce mevlam var herşeyi allah karşılıyor bşka erkekmi yok allah hayırlı yazılar yazsın.


Uzun zaman önce merak edilmiş, yazılması gereken bir konuydu, biraz geç oldu ama bugüneymiş kısmet. Son günlerde meydana gelen birkaç olay, “karımla aramız çok kötü” diyen erkekler üzerine yazı yazmayı farz kıldı bana. Kesinlikle esiniz aldatiyor. Bu yazımızda anlattığımız durumlar yalnızca olasılıktan ibarettir. Bir kızın seven erkeği anlaması için çok sık sorulan ve merak edilen seven erkek nasıl anlaşılır,seven erkek nasıl davranır, seven erkek nasıl kendini belli eder gibi soruların cevabını madde madde yazdık.


Erkek ise, çocuklarının annesi ve onca yıllık hayat arkadaşı olan ilk eşini silip atamaz. Bir müddet sonra, “Benimle az vakit geçiriyorsun, ona çok gittin, bana şunu almadın, ona bunu aldın, benim resmi nikâhım yok. Sonuçta ne erkek, ne ilk eş, ne de ikinci eş mutlu olabilir. Birazdan okuyacağınız duruma dayanarak kesin aldatıyor kanısını tutunmayın.


Farklılık, aldatmayı tercih ettiren nedenlerde. Aldatan Erkek Nasıl Belli Olur? Peki bir kadın, eşini ya da birlikte olduğu erkeği. Genellikle eşi ile aynı saatte yatağa girmez. Eşleri uyuduktan sonra yatağa girerler ve hiçbir aktiviteye girişmeden yatarlar.


Buda onun size olan sevgisinin derinliğini gösterir. Karısını seven erkek maddi ve manevi anlamda fedakarlıkta sınır tanımaz. Ondan biraz uzaklaşsanız ya da küsseniz hemen agresifleşir. Sevgi bunu bir daha yapmaması için büyük bir engel teşkil edeceğinden yapmama olasığı yüksek. Ama diğer kadınla yaşadığı cinsel tecrübe ve heyecan faktörü son derece önemli.


Eşini seven erkek nasıl davranır

Eğer bu yüksek ise yine aynı kadınla aldatma olasığı olabilir. Her ne hikmetse giyim kuşamlarına birden dikkat etmeye başlayan tipler… Sahip oldukları tane gömleğin 4. Bu tip bir aldatan erkek nasıl davranır? Devamlı yalana başvurur. Peki, erkek aşık olduğunda nasıl davranır?


Eşini dışarıda olmaya, arkadaşlarıyla gezmeye teşvik eder. Eviyle daha fazla ilgilenir çünkü evde bir eksiklik olsun istemez. Kocasını sevmeyen mutsuz kadınlar! Pek çok sağlık sorununa neden olan stres sadece biz insanları değil evlilikleri de etkiler. Eşler arası iletişimi ve sevgiyi tehdit eden problemler aşılamadığında tıpkı insanlar gibi evlilikler de strese girer.


Bu ay eşlerin huzurunu kaçıran evliliklerde stres ve gerilim kaynağı olan durumları masaya yatırıyoruz. Bu sözün altında yatan gizli mesaj yani sen benim yatakta beklentilerimi karşılaşamıyorsun ve bundan sen sorumlusun. Tabi bu süreç içerisinde birbirinden uzaklaşan eşlerin cinsel hayatındaki azalma görülür.


O zaman doğru yere geldiniz, sizler için değer vermeyen erkek nasıl davranır sorusunun cevabını araştırdık ve genel geçer pek çok erkekte görülen davranışlara kısaca göz atmaya çalıştık. Lafı çok uzatmadan hemen kız arkadaşına pek de kıymet vermeyen erkeklerin. Evlilikte aldatma konusu çok hassas bir nokta. Genelde erkekler aldatıyor gibi görünsede aldatan evli kadınlar da bir hayli sayıca fazla. Keşke seni aldatmasaydım!


Başka bir aldatan erkek pişmanlığı, aldattığı kadının adama aşık oluşu ancak adamın bu konuda hiç bir kıpırdanma hissetmemesinde meydana gelebiliyor. Sizin peşinizden aylarca koştu, sizi elde edebilmek için yapmadığı şirinlik, çılgınlık kalmadı. Bu kadar çırpındığını görünce sizi gerçekten sevdiğini, size aşık olduğunu ve hayatınızın erkeğini bulduğunuzu düşündünüz ona inandınız ve ona “tamam” dediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar