5 Aralık 2019 Perşembe

Marmaris korunaklı villa

Villa Manzara - Söğüt Köyü , Marmaris Villa Manzara Marmaris Söğüt köyünde yer alan özel havuzlu ve havuzu korunaklı iki yatak odalı kişi kapasiteli tatil villasıdır. Muhteşem deniz manzarasına sahip villamız muhafazakar tatilciler ve balayı çiftleri için ideal bir seçimdir. Villa içerisinde adet yatak odası bulunmaktadır. Villa Dream, geniş bir villa olup kişi konaklama kapasitesi bulunmaktadır. Kendine ait geniş özel bahçesi olup bahçe içerisinde özel korunaklı havuz bulunmaktadır.


Bu noktada çok kaliteli hizmet veren kurumlar bulunmaktadır. Dışarıda orman manzarasını karşınıza alarak keyifli vakit geçirebileceğiniz jakuzi de bulunmaktadır. Villa Olive Gren toplamda üç yatak odasına sahip olup, altı kişi konaklama kapasitelidir. Marmaris bölgesinde bulunan kiralık yazlık ve kiralık villaları inceleyebilirsiniz.


Söğüt kiralık villalar ve yazlıkları bulabilirsiniz. Oldukça lüks dekore edilmiş denize nazır villamızda misafirlerin rahat ve huzurlu tatil yapabilmeleri için her detay düşünülmüştür. Doğanın içinde sakin ve huzurlu bir tatil yapmak isteyenler için inşa edilmiştir.


Muhafazakar villada tatil yapmak dünyada gelişen ve son yıllarda Türkiye’de de tercih edilen bir tatil tarzıdır. Türkiye’nin Akdeniz ve Ege sahillerinde, ev ortamı sıcaklığında, konforlu villalarda tatil yapmak isteyen misafirler havuzu korunaklı villalarda rüya gibi bir tatil yaşamaktadır. Muhafazakar Villa anlayışına yeni bir boyut kazandırarak, havuzu ve bahçesi dışarıdan görünmeyecek şekilde korunaklı tatil villalarımızda ailecek geçirilecek. Her villanın kendisine ait tamamen korunaklı yüzme havuzu ve bahçesi bulunmaktadır. Bu tarz villalar ile ilgili yanlış bir kanı da sadece muhafazakar insanların kullanabileceği İslami kurallar geçerli olan villalardır kanısıdır.


Marmaris Söğüt beldesinde bulunan villamız müstakil bahçe içerisinde, korunaklı havuzu olup, muhafazakar bir tatil düşleyen Marmaris’te haftalık kiralık villa isteyen misafirlerimiz için çok uygun bir villadır. Geniş bir alan içerisine konumlanan villamızın ferah bir havuz terası bulunmaktadır. Türkiye`nin en büyük villa kiralama sitesinde Didim, Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Kaş, Kalkan, Fethiye, İstanbul,Sapanca bölgesinde tatiliniz için özel havuzlu ya da havuzu korunaklı haftalık villalar, evler, apartlar, bungalovlar, daireler hesaplı fiyatlar. Marmaris kiralık villa çeşitlerinde tatil yapan tatilciler çok şanslı. Villa Esinti, Marmaris Söğüt köyünde bölgeye hakim bir konum da, etrafını kuş bakışı seyreden sınırsız doğa ve deniz manzarasına sahip yatak odalı muhteşem bir villadır.


Marmaris korunaklı villa

Korunaklı havuzlu Deniz Manzaralı. Kaliteli ve şık eşyalarla donatılmış bu şirin villamız bulunduğu özel konumu ile korunaklı bir villadır. Bölgenin kendine has sakinliği ve. Gözlerden uzak özel bir tatil düşleyen misafirlerimiz için oldukça uygun bu lüx villamız hem doğa ile iç içe hemde plaja yaklaşık km mesafededir. Marmaris Turunç’ta bulunan villamız etrafı tamamen kapalı korunaklı bir havuza sahiptir.


Ailemizle yaz sezonu başlamadan bir tatile çıkalım istedik. Tatil boyunca her şey süperdi. Herşey den önce muhteşem bir manzara,tadına doyum olmaz bir havuz, son derece rahat yataklar. Villa konumu itibari ile çevreden yalıtılmış durumda.


Marmaris onlarca yapılaşmaya rağmen, yapılan çevre düzenlemeleri ve arıtma sistemleri sayesinde kent içindeki plajlardan denize girilebilen ender kentlerimizdendir. Villa Martı Hakkında Villa Martı, Marmaris Söğüt Mevkii’nde yer alan , toplamda kişi kapasiteli, özel yüzme havuzlu ve muhteşem deniz manzaralı bir villamızdır. Havuz terası ve yüzme havuzu dışarıdan görünmez.


Balayı çiftleri ve çekirdek ailelere uygun, tesettürlü bayanlar için uygun bir villamızıdır. Konum olarak tepede yer almasından dolayı etrafı ferah ve. Havuz alanı korunaklı olduğundan, özel villalarımız özellikle muhafazakâr aileler ve balayı çiftleri için huzurlu ve rahattır.


Villa olarak Kiralık Muhafazakar Villa kavramını oluştururken sakin köşelere kaçıp dinlenmek isteyen birey ve ailelerin ihtiyaçlarına odaklandık. Maksi Villa ailesi olarak sizlere hayalini kurduğunuz o tatili yaşatmak için buradayız. Kiralık villa, kiralık yazlık, muhafazakar villa ve balayı villaları ile portföyümüzde yer alan yüzlerce villayı kolayca bulabilir ve anında rezervasyon yapabilirsiniz.


Havuzu korunaklı (muhafazakar) kiralık villalar, bu kategorinin en belirgin örnekleridir. Kalabalıktan uzak, huzur dolu bir tatil hayal edenlerin ortak adresi muhafazakâr villa seçenekleri oluyor. Etrafı korunaklı villalar rahat ve gözlerden uzak bir tatilin kapılarını açıyor.


Marmaris korunaklı villa

Yaz tatilinde tüm ailenin bir arada rahatça zaman geçirebilmesi için tüm detayların düşünüldüğü korunaklı villa seçenekleri, yeni nesil alternatif tatil sistemini oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar