4 Aralık 2019 Çarşamba

Kripto ermeni soyadları

Ermeni soyadının doğrudan Azerbaycan kökenli olması sadece dil olgusu ile değil, hem de tarihi argümanlarla esaslandırılır. Türkiye’deki nüfus artış hızını hesaba kattığımızda, Müslümanlaştırılmış Ermeni nüfusunun milyon kadar olabileceğini tahmin edebiliriz. Rumlar Ermeniler Yahudiler 3. BUENOS AIRES - Anadolu’daki gizli Ermenilerin varlığı Arjantin basınında haber oldu. Hrag Papazyan yazısının ikinci kısmında her birinin Ermeni kimliğinin ideolojik, sembolik ve duygusal dayanaklarını da analiz ediyor.


Son kısımda ise yan yana yaşasalar da zaman zaman birbirleri ile zıt düşebilen bu üç grup arasındaki ilişkileri ele alıyor. Yediğimiz ekmek kadar bize yakın sözcükleri tanımakta, anlamakta zorluk çektiren yurttaşlarımı anlayamıyorum. Dil olmazsa kendimizi anlatamayız, iletişim kuramayız. Dil temelde sözlü olarak gelişmiştir, söz olarak vardır. Bir kripto Yahudi olan Hasan Celal Güzel, Gazi Antep’te, o zamanda binlerce Yahudi’nin yaşamakta olduğu, havrası da bulunan ve “Yahudi mahallesi” denilen, günümüzde ise adı.


Bizdeki bir haftalık gündemle Norveç bir yıl idare eder. Sanki birileri duymuş olacak ki Norveç. Ermeni uzman: Türkiye’de milyon kripto Ermeni yaşıyor “Karabağ” komitesi üyesi, Ashot Manucharyan başta Kürdistan devleti kuruluşu olmak üzere bölgedeki gelişmeleri değerlendirdi. Gazetecilerle görüşen Manucharyan “Bu agresif bölgede diğer devletlere karşı olan yeni bir devlet kuruluyor” ifadesini kullandı.


Ermeni kızdık, kiliseden dağıtıldık´ Anneanne ölünce, Türkiye´deki Ermeni Cemaati´ne yönelik yayın yapan Agos gazetesine bir ölüm ilânı verir yazar Çetin. Türkçeyi diline oturtabilmiş. Diğer taraftan Ermeni erkek ve kadın. Bebeğinize isim bulma konusunda kararsız mısınız?


O zaman doğru yerdesiniz! Ermenice İsimler ve anlamlarını bu sayfada topladık. Dinimizde evladın anne baba üzerinde çeşitli hakları vardır. Bu haklardan biri de anne babanın evladına güzel isim.


Evet özetleyecek olursak. Her zamanki adaletsizlik soyadında da oldu. Köyde, Hıristiyanlığa ve Ermeniliğe dair ne varsa özenle yok edilmiş. Bu genişlikte Ermeni erkek ve kadın isimleri listesi sanırım internette ilk defa tarafımdan yapıldı ve tabi benden sonra (belki ben bu listeye başladığımda farketmediklerimde olabilir) kendi bilgi ve gayretleri ile Ermeni erkek ve kadın isimlerini ve anlamlarını yazan arkadaşlar çıktı. Bir zamanlar var olan taş kilise sanki hiç inşa edilmemiş gibi.


Ermeniler hakkında Kuran Tahrifçileri tarafından yazılan gönderiler. Ailesinden ERMENİ’den YAHUDİ’ye kadar bir çok soy karışımı olmuştu… Merakımı yenemedim ve adamla beraber evlerine gittim. Eminim siz de inamamayacaksınız.


Sonra gördüklerime inanamadım. Ermeni Patrik Vekili Aram Ateşyan’ın çevrelerinde “Müslüman Kürt” olarak bilinen Ermenilerin asıl kimliklerine dönmeye başladığı yolundaki açıklaması, Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof. Artık hangisi Müslüman hangisi sabetaycı o kendi içlerine ve vicdanlarına kalmış bir olaydır. Halaçoğlu, ülkemizde en. Söylediğimiz gibi bir insanın sabetaycı olduğunu (gizli Yahudi) öğrenmek zordur.


Sabetaycı olan kişi çıkıpda ben sabetaycıyım demez. Ama soyadları bu listede olan kişilerin kökü sabetaycıdır. Anahita, Ermeni mitolojisinde “Akahi” adını almıştır. Akahi ya da Horoz, vahiy getiren kuş, sabah güneşinin müjdecisidir. O yüzden bulabildiklerimizin dedelerinin, ninelerinin adlarını veriyoruz.


Babalar, analar genellikle TÜRk adları taşımakta, ERMENİ kimliğini gizlemektedir. Ağustos ayında Adalet ve Kalkınma Partisi listesinden seçilen Erzurum milletvekili Muhyettin Aksak, partisinin bölge toplantısında söz alarak, öldürülen PKK’lılarla ilgili “etkisiz hale getirilmiş” yerine, “gebertilmiş” denmesini önermiş, PKK üyelerini de “Ermeni dönmesi çocukları” (1) olarak adlandırmıştır. Yahudi,Ermeni,Rum ve haçı boynundan çıkmamış adları Müslüman soyadları türk kripto azınlık ve devşirme unsurlarıdır, oyunları deşifre edilmiş olup , Müslüman Türk Milletinin birlik ve beraberliğinde, yeniden ayağa kalkıp Tarih sahnesinde rol üstlenmeye çalıştığı bu son perdeyi çekecek ve.


KRİPTO AZINLIKLAR VE DEVŞİRMELER. Müslüman,soyadları Türk olarak girmişler,sirayet etmişler ve kontrol ve yürütmeyi sağlıyabilecek mekanizmaları ele geçirmişlerdir artık. Haçlı ve Siyonist devşirmelere mahkum ve. Bazı soyadlarının dışında türkçe gibi görünen soyadları da edinmişlerdir. Milletvekili, Osmanlı Mebusu, Ermeni Kırımı nedeniyle Malta Sürgünü.


Kaçınız Tansu Çiller, Rahşan Ecevit, İsmail Cem gibi bazı siyasilerin, Çevik Bir, Aytaç Yalman gibi bazı generallerin, Kemal Gürüz, Nur Serter gibi bazı üniversite yöneticilerinin, Eczacıbaşı, Dinçkök ve Şahenk gibi bazı işadamlarının, Dinç Bilgin gibi bazı medya patronlarının ve bir çok dışişleri bakan ve bürokratlarının, MİT müsteşarlarının, mason.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar