6 Kasım 2019 Çarşamba

Klorsuz havuz dezenfektanı

Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Amerika, İngiltere, Avustralya, İspanya, İtalya, Fransa, İsviçre, Japonya gibi ülkelerde yılı aşkın süredir kullanılan klorsuz havuz teknolojisi şimdi ülkemizde hizmete sunulmuştur. Yüzme havuzlarında bulunan klor ve diğer zararlı kimyasallar, özellikle küçük yüzücüler için tehlike arz ediyor.


Ama yüzme havuzları klorla temizlenmek zorunda değil. Moncada bölgesindeki bu harika havuz, doğal filtre malzemeleri ve bitkiler yardımıyla temizleniyor. Smyras MS Agrubu yüksek derecede etkili, geniş kapsamlı uygulanabilir klorsuz dezenfektandır. Sağlık Bakanlığı onaylı,biyosidal ürünler yönetmeliğine tabi, biyosid envanterine kayıtlı , havuzlarda dezenfeksiyon amacıyla geliştirilmiş kombine dezenfektan formülasyonudur.


Aqua kristal-b havuza uygulandıgında min. Virüs, bakteri, mantar ve küf yapıcıların tamamının yok edilmesinde, tüm su sistemlerinde biyofilm tabakasının yok edilmesinde, yosunlaşma ve koku probleminin engellenmesinde, demir ve manganezin okside edilmesinde güçlü bir oksidan ve dezenfektan olarak kullanılır. Klorlu havuz dezenfeksiyonuna alternatif olarak geliştirilmiş oksijen bazlı yüksek düzey bir dezenfeksiyon sistemidir. Tatil sezonunun olmazsa olmaz aktiviteleri arasında yer edinen yüzmenin hem eğlenceli hem de güvenli şekilde icra edilebileceği havuzların birtakım standartlara uygun olması gerekir.


WTR POOLSAN , havuzunuzda klorlu birleşiklere alternatif olarak kullanabileceğiniz, iyonizasyon ile su temizliği yapan, şişedeki iyonizasyon methodudur. Yenilikçi, 1KLORSUZ WTR POOLSAN, eşsiz bir iyon karışımı ile üretilmiş, kolay kullanımı ile çok özel bir üründür. Bu Güçlü elektrotlar ile , dışarıdan ilave kimyasal kullanmadan havuz suyu dezenfeksiyonu için en güçlü oksitleyicileri , tam bir kombine halinde tek bir cihaz ile oluşturur.


Dünya Haşere ve Dezenfektan Ürünleri Firmamız, Bölgemizdeki profesyonel ekip arkadaşlarımız ve en kaliteli ürünleri üreten firmalarla birlikte çalışarak, insan sağlığına katkı sağlayacak hizmet ve ürünler sunmaktadır. En ucuz klor dezenfektanı: İlk yatırım maliyeti yüksektir. Gerekli önlemler alınmazsa öldürücü kazalar olabilir.


Toplam alkaliliği bozar, yüksek oranda baz ihtiyacı gösterir. Piarpi yüzme havuzu, hazır havuz, panel havuz, süs havuzu, spa, sauna (Fin Hamamı) ve buhar odası sektöründe yeni ve dinamik bir oluşumdur. Yüzme havuzu yaptırmak isteyenleröncelikle hangi havuz tipini yaptırmak istediklerine karar vermeleri gerekir. Doğal yüzme havuzlarının diğer havuz çeşitlerine göre daha fazla tercih edilmesindeki sebep ise klorsuz, doğal, tasarruflu ve yenilikçi bir havuz çeşid olmasıdır.


Sıvı Klor (Sodyum Hipoklorit) Kg. Açıklaması Klor içeren, çabuk eriyen, stabilizatörlü. KLORSUZ DEZENFEKTE SİSTEMLERİ SATIŞ - UYGULAMA - MONTAJ. Tuz Klor Jeneratörleri dezenfektanı devamlı üretir ve diğer kimyasallarda stabilizör olarak bulunan siyanürik asit havuzunuzda hiç olmayacaktır. Bu sayede havuzunuzun klor kilitlenmesi nedeni ile yosunlanması gibi bir riski de yoktur.


GSM Numaranı Doğrula Kredi Kazan TurkishExporter. Dezenfektan Ürünleri, Dezenfektan Ürünü, El Dezenfektanı, El Dezenfektanları, Hastane Hijyen Ürünleri Türkiye İhracatçı, Üretici firması. Dünyada Avrupa başta olmak üzere ABD ve Japonyada da kullanılan klorsuz havuz dezenfekfeksiyon sistemi olan oxipool bayisiyiz. Klor düzeyi ppm veya daha altına düşmeden yada düşürülmeden Yüzücülerin havuz suyuna girmemesi gerekir. Bunun için kullanılan kimyasal Ortalama olarak.


EN AZ bir LİTRE eklenmesini gerektirir. A eşiğine ulaşmış olmalıdır. Havuz Temizliği, Bakımı Ve. Stats collected from various trackers included with free apps.


Bulanık havuzların hızlı açılması için son derece etkilidir. RÜN DETAY STARVEX Fosfat Gidericiler. Starvex, sudaki fosfatı bağlayıp yok ederek yosun beslenme zincirini ortadan kaldırmak suretiyle yosun oluşumunu engelleyen çevre dostu, zararsız bir. Ankara, Turkey - Rated based on Reviews. Dünyada, bilinen tüm zararlarına rağmen, hale hazırda en yaygın olarak kullanılan havuz suyu dezenfektanı, klordur.


Bu sebepten ötürü, bugünkü konumuz, özellikle yeni havuz sahibi olan, tecrübesiz havuz kullanıcılarına ithaf edilmiştir. Klorsuz ve kimyasalsız havuz dezenfeksiyonu olurmu. Temsilciğini yapmakta olduğumuz Johnson Diversey 1yılı aşkın süredir dünya çapında faaliyet gösteren, ilk aşamada Ünilever bünyesinde Lever Endüstriyel olarak, daha sonrasında, yine dünya genelinde faaliyet gösteren Diversey Kimya ile birleşmesinden meydana gelen DiverseLever olarak hijyen ürünleri ve sistemleri alanında yoluna devam ederken, yine kendi. Kuzey Sağlık Ürünleri profesyonel hijyen ve dezenfeksiyon ürünlerinin üretimi, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda satış faaliyetlerinin düzenlenmesi konularında calışmaktadır.


Sürahiyi klorsuz musluk suyu ile doldurun. Akvaryumcunuzda sıvı canlı yem dezenfektanı bulunabilir. Bunu kullanarak tubifex kurtlarını temizleyebilirsiniz.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar