1 Ekim 2019 Salı

Siber güvenlik saldırıları

Eğer siber güvenlik, satın alabileceğimiz bir şey olsaydı, tüm siber problemlerimizi anında çözerdik. Ayrıca güvenlik alanında sertifika almayı amaçlayanlar için de iyi bir başlangıçtır. Kamu kurumlarına veya özel şirketlere siber güvenlik denetim hizmetleri, siber saldırıları önleme ve kritik verilerin kurum dışına çıkmasını engelleme noktasında danışmanlık hizmetleri sunmakta ve müşterilerinin siber saldırılara karşı.


Siber güvenlik saldırıları

NGN siber güvenlik ve risk yönetimi alanında engin deneyime sahiptir. Tüm endüstrilerde faaliyet gösteren yüzlerce özel ve kamu kuruluşu ile yapmış olduğumuz faaliyetlerin bir parçası olarak on beş yılı aşkın süredir siber güvenlik projeleri gerçekleştirmekteyiz. Size değer katmak için, kuruluşunuzun güvenlik operasyonlarıyla bu süreçlerin entegrasyonunun sağlanmasına destek oluyoruz. Bugünün siber güvenlik şartlarında, bütün saldırıları ve ihlalleri önlemek mümkün değildir. Saldırıları Canlı Canlı İzleyin!


Dünya üzerinde bir çok ülke siber. Verilerinizin güvenliği birincil önceliğimiz! Tüm içerikler bilgi amaçlıdır. URI ve Query bilgileri, cookie ve diğer tüm parçaları bilinen SQL Injection saldırıları için taranır ve taramayı geçemeyen istekler engellenir. Drone’lar, otomobiller, üretim tesisleri ve çok daha fazlasında kullanılan sensörler için geliştirilen güvenlik teknolojisi siber saldırıları tespit ediyor.


Siber güvenlik saldırıları

Daha fazla para hırsı ve güç elde etme çabası siber saldırıları tetikliyor. Sosyal ve politik konjektüre bağlı olarak bu motivasyonlar değişebiliyor. Merhabalar arkadaşlar, “Güvenlik” konusu, bir çok noktayı içine alan, çok detaylı bir derya.


Güvenlik ana çatısının altında Bilgi Güvenliği, onun da altında sanal sistemler ve ekleri ile birleştiğinde siber güvenlik geliyor. BGA Bilgi Güvenliği, stratejik siber güvenlik danışmanlığı ve siber güvenlik eğitimleri ile kurumlara hizmet vermektedir. Ağındaki siber güvenlik araştırmacıları ve uzmanlar ile kendisine üye olan firmalara ait bilişim sistemlerine sızma testleri uygulayarak, tespit edilen güvenlik açıkları platform üzerinden raporlanır. Sızma Testi ve Ödül Avcılığı Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin. Burada tehditleri engelliyoruz.


STM, hastane ortamlarındaki bu kritik riskleri azaltmak ve olası saldırıları engellemek için yenilikçi bir siber güvenlik ürünü için Ar-Ge çalışmaları yürütüyor. Linux kullanımı, keşif yöntemleri ve kişisel verilerin korunması, genelde saldırı çeşitleri ve korunma yöntemleri, özelde parola saldırıları, DOS, DDOS ve kablosuz ağ saldırılarının yanı sıra sosyal. Teknolojinin nimetlerinin yanında, siber saldırıların da gelebileceğini unutmadan, her alanda önlemlerimizi alıyor olmamız gerekiyor.


Geçtiğimiz dönemlerde siber saldırılar sonucunda yayınlanan belgelerden dolayı dünyada istifa eden başbakanları gördük. Herkes, kullandığımız internete bağlanabilen cihazlar da dâhil olmak üzere, siber uzayın bir parçası olarak siber güvenlikte sorumluluk sahibidir. Sosyal mühendislik saldırıları, saldırganın, kredi kartınızın ait olduğu banka. DOS saldırıları ile internet bağlantısı kesilen web sitelerinin, kritik kurumların, küçük-orta-büyük işletmelerin ayakta kalmasını sağlar. SMS ve Email ile bilgilendirme yapar.


Web arayüzü ile takip imkanı verir. Siber Güvenlik Danışmanlığı. Bilgi güvenliğinin önemi gün geçtikçe yaşanılan saldırılar sonucu daha önem kazanmış ve farkındalık yaratılma çalışmaları hızla artmıştır. Türkçe kitaplar sınırlı sayıdadır. Her biri birbirinden değerli olan bu kaynakların sıralamasında genel olarak herhangi bir parametre kullanılmamıştır, rastgele sıralama yapılmıştır.


Certified Ethical Hacker (CEH v10) programı her siber güvenlik uzmanının sahip olmak isteyeceği Dünyanın en güvenilir ve popüler siber güvenlik sertifikasyonudur. Ulusal siber güvenlik mimarisinin bir parçası olan TİB, içerik, erişim ve yer sağlayıcıları ile diğer kurumların siber saldırıları tespit etmesi ve engellemesi için eşgüdüm de sağlamaktadır. Yerleştirildiği sistemlerde yüzde tutarsızlık payı olduğu ifade edilen siber güvenlik algoritmasının, jiroskop ve akselerometre gibi çeşitli sensörlerden alınan ölçümler arasındaki tutarsızlıklara baktığı dile getirildi. Bu saldırıları yapan kötü niyetli kişiler kadar bu saldırıları önleyen siber güvenlik uzmanlarına büyük görev düşüyor ve son yıllarda bu alanda eleman ihtiyacı artmış bulunuyor. Bilişim alanında kariyer yapmak isteyen bir çok kişi kendine alan olan olarak siber güvenlik alanını seçiyor.


Ancak sensörlere yönelik bu. Bu gördüğünüz harita siber dünyada yapılan saldırıları gerçek zamanlı olarak gösteriyor. Yani şu anda görünmeyen bir dünyada çok sıcak bir savaş yaşanıyor.


Bu pek de bir şey sayılmaz. Hatta siber dünya için sessiz sakin bir gün olduğunu bile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar