29 Ekim 2019 Salı

Pvc zemin kaplama istanbul

Pvc zemin kaplama istanbul

Yılda milyon mutlu müşteri. PVC Zemin Kaplama Firması hazır. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!


Yoğun trafik pvc zemin kaplama denince akla üzerinde fazla yürünen mekanlar düşünülmelidir. Pvc zemin kaplamaları üretiminde asbest lifleri, renklendiriciler ve bazı dolgu malzemeleri kullanılmaktadır. Bu maddeler Pvc ile karıştırılır ve zemin kaplama malzememiz ortaya çıkar. PVC doğrusu açılımı (Polivinil Klorit) olan zemin kaplamaları ile, PVC’nin, bazı dolgu maddeleri, asbest lifleri ve renklendiricilerle birlikte karıştırılmasıyla üretilmektedir. Eşsiz performans En iyi yaşam döngü maliyetleri Yenilikçi Tasarım Mükemmel dayanıklı ürünlerle zemin sektöründe kalite ve geniş renk seçenekleri ve stoklarıyla zemin kaplama hizmeti vermekteyiz.


PVC zemin kaplama, zemin kaplama modelleri arasında yaygın olarak kullanılan bir üründür. Pvc yer kaplamaları antibakteriyel olmasından dolayı genellikle hastane zemin kaplamasında kullanılmaktadır. Günümüz teknolojisinde pek çok yenilikçi ve modern zemin kaplama malzemesi yapı sektöründe piyasaya sunulmuştur.


AB standartlarında olan malzemelerle kaliteli işçiliği buluşturan firmamız en az üç katlı olacak şekilde kaplamaları kazandırmaktadır. Geniş ürün yelpazesini profesyonel ve zamanında uygulamayla birleştiren Pvc Yer Döşemeleri konusunda tecrübe ve hizmet kalitesini arttırarak müşteri portföyünü geliştirmiştir. Yapılacak uygulamanın kalitesi, doğru firmayı tercih edebilmekle eş değer düzeyde artmaktadır. Pvc Zemin kaplaması en çok tercih edilen kaplama türleri arasında yer almaktadır. Heterojen ya da homojen Pvc esaslı zemin kaplama antibakteriyel özelliktedir.


Bu nedenle özellikle hastane gibi steril ve hijyenik olması gereken mekanlarda yaygın olarak tercih edilmektedir. Farklı desen ve renk seçenekleri ile sizlere farklı çözümler sunmaktadır. Halk arasında pek bilinmese de pvc zemin kaplama hayatımızın belirli alanlarında vardır.


Kullanımı gittikçe yaygınlaşmaya da devam etmektedir. Pvc özellikleri ile bütünleştirilerek kaplanan zeminlere en basit örnekler hastaneler, spor salonları, çocuk oyun alanları verilebilir. DUVAR VE KÖŞE KORUMA SİSTEMLERİ. Yaktaş, İstanbul’da yer alan merkez depolarında tüm ürünlerde 300. Yüksek stok gücü sayesinde çabuk çözüm isteyen projelerde ithalat bekleme sürelerini ortadan kaldırarak en hızlı hizmeti verebilmektedir.


Kitaş Zemin olarak, müşterilerimize profesyonel ekibimiz ile başlıca zemin kaplama sistemleri olmak üzere tüm yapılar ile ilgili çözüm üreten lider kuruluşuz. En ekonomik fiyata kısa sürede çözüm üretmemiz, en küçük bir bölüm işinden en kapsamlı geniş projelere. Güven üzerine kurulu başarı sloganımızı yıldır sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


PVC ile zemin kaplama yapmadan önce mutlaka zeminin düz, kuru ve temiz olduğundan emin olmalısınız. Yer kaplamaların hızına yetişilmediği. Firmamıza ait diğer uygulamalrımız. Pvc Zemin Kaplama, uzun yıllar sorunsuz ve hijyenik olarak kullanabilirsiniz.


PVC(Vinil) malzemeden oluşması, antibakteriyel zemin kaplaması olmasına sebeptir. Hijyenik alanlar için çok fazla tercih edilmektedir. Yumuşak yapısından dolayı sert darbelerde bile herhangi bir zarar görmez. Alt ve üst tabakalar saf PVC’den üretilmiştir. Sudan ve nemden etkilenmez.


Pvc zemin kaplama istanbul

Laminat parkeye göre mye düşen ağırlığı bakımından zemine daha az ağırlık vermekte olup,deprem bölgesindeki yapılar için çok daha uygundur. Uzun saatler boyunca temizlikle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Böylece uygulatacağınız yer uygun renk ve desenleri kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Bu sebeple zamandan tasarruf edersiniz. Farklı çeşitlerde olan kaplama tipi her desenin kendine göre bir fiyat olması kaçınılmazdır.


Uygulama kolaylığı bulunan ürünler için işçilik maliyetleri fazla olmamakla beraber metre kare. Dekoratif Zemin Kaplama Ürünlerinin kullanımı için uygun olmayan mekanlarda çimento esaslı olmasına karşılık emisyon gücü yüksek olan Tesviye Şapı ila mm kalınlıklar arasında uygulanabilmektedir. PVC, parlak yüzeyi, kaliteli fiziksel özelliği ve kimyasal direnci ile dikkatleri üzerine çekmektedir. PVC, kimyasal endüstrinin en değerli ürünü olmakla birlikte yaygın olarak kullanıldığı pek çok alan bulunmaktadır.


Pvc zemin kaplama istanbul

Dünya üzerindeki PVC kullanımının 50’sinin yapı sektöründe olduğu bilinmektedir. SERFLOOR MİNEFLO ZEMİN KAPLAMALARI. Sektörün en eski markalarından biri olan Serfloor Mineflo, Serflex uzun yıllar boyu ismiyle adeta bütünleştiği PVC rulo ile başladığı serüvenine, Laminat Parke ve Minlaminatı, Suya Dayanıklı Parkeyide katarak devam ediyor. Serfloor’un yeni ticari ürünleri için bundan sonra Mineflo adı altında üretilicek. Spor Zemin Kaplama PVC, kapalı mekan spor döşeme ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir malzemedir.


Fabrikada üretiliyor olması, özelliklerinin sürekli olarak kontrol edilmesini sağlar böylece çok iyi bir homojenliğe ulaşılır. Bu bağlamda pvc zemin kaplama gerek ekonomik yönden karlı oluşu ve gerekse de kullanım olarak sağlamış olduğu rahatlık ve kolaylığı ile en çok tercih edilen zemin kaplama çeşitleri arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar