30 Ocak 2020 Perşembe

Isimden numara sorgulama pc

Turkcell, Vodafone, Avea ve diğer operatörler için resmi yollardan isimden numara sorgulama, öğrenme, bulma hizmeti sayesinde sadece isim soyisim gibi bilgileri bilmeniz durumunda nasıl numarasını öğrenebileceğinizi bu yazımızda anlattık. Kim o isimden numara sorgulama programı. Jan iletişim teknolojileri tarafından geliştirilen kim o numara bulma programı isim yazarak numara bulmanızı sağlar.


Bu program da diğerleri gibi numara başına ücret alır ve ücreti sadece 4. Merhaba bugün ücretsiz olarak isimden numara sorgulamayı göstereceğim beğenip abone olursanız yeni videolar gelecektir. Türk Telekom kişi isminden numara öğrenme servisini herhangi bir ücret ödemeden bu adres üzerinden gerçekleştirebilecekken, basit arama kısmına isim soyisim ve kişinin isim ile soyad bilgilerini girmeniz gerekiyor. Siteyi görüntülemek için lütfen cihazınızı dikey konuma getirin. Belki eski bir arkadaşınıza ulaşmak istediniz ve belki de ulaşmanız gereken önemli bir kişi var. Bu nedenle ip adresiniz değişeceği için ip öğrenme için ip no bul sayfamızdan kendinize ait ip adresini ip no sorgulama ile tekrar öğrenebilirsiniz.


BTK onaylı ve RH-0numaralı lisansa sahip bilinmeyen numaralar servisi ile numaradan isim sorgulama, isimden numara bulma yapabilir, bilinmeyen numara sorgulama işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bu servisleri arayarak veya mobil uygulamalarını indirerek sizde ad ve soyad yazarak istediğiniz kişinin telefon numarasına ulaşabilirsiniz. TürkCaller Lite, harika bir arayan kimliği tanımlama.


Isimden numara sorgulama pc

Bu tip sorgulamalar ile boş yere zaman kaybetmemeniz gereklidir. Bu sayfada anlatacağımız numara sorgulama yöntemleri tamamen resmi numara sorgulama yöntemleridir. Türk Telekom, Vodafone, Turkcell) veritabanları üzerinden anında gerçekleştirilmektedir. Sorgulama Yapmak İster miydiniz? Beni Kim Aramış Nasıl Öğrenebilirim?


Türk Telekom numara bulma servisi sayesinde sizde isimden numara sorgulama işlemleri yapabilirsiniz. Türk telekom ttrehber üzerinden isim ve soyisim yazılarak ttrehberde bulunmalarına izin veren müşterilerinin numaralarına ulaşabilirsiniz. Ek olarak, isimden numara da arayabilirsiniz gene aradığınız ismin veri tabanlarında kayıtlı olması gerekir.


Isimden numara sorgulama pc

Her iki sorgulama tipinin de günlük limiti başarılı sorgulamadır, sorgulamalar ücretsizdir. NUMARA SORGULAMA SERVİSİ. CIA adlı mobil uygulamanın sağlamış olduğu API kodları aracılığı ile hizmet vermektedir. PC’ler ve dizüstü bilgisayarlarda çalışır. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


Android (tüm sürümler için) TrueCaller indir ! Uygulamayı yükleyin ve birkaç numarayı sorgulatın. Büyük çoğunluğunun ya da hepsinin ismini vereceğini göreceksiniz. Yine de sonuç vermeyebilir elbette, her numara için aynı şey geçerli olmayabiliyor bazen. Bilhos tarafından üretilen bu yazılımla yazdığınız kimlik numarasına karşılık gelen ad-soyad bilgilerini görebileceksiniz. Bilindiği gibi bu tür programlar bir ara oldukça fazlaydı.


Numara Kimin uygulaması aradığın cevapları vermeye hazır. Truecallers, harika bir arayan kimliği tanımlama. Edilen Teşekkür Alınan Teşekkür : 31. Bildiğim kadar ile ücretsiz değil hiçbirisi ayrıca bulsan bile ne kadar sağlıklı.


Programda isim yazıp telefon numarası sorgulama yok sadece telefon numarası yazıp telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Genelde de bu anılarda yer alan kişilerin seslerini bir daha duymak, onlarla tekrardan iletişime geçmek isteyebiliriz. Eğer ki bir numara veya isim tarafından sürekli olarak tacize uğruyor ve numaranın veya şahsın kim olduğunu merak ediyorsanız isimden numara sorgulama adlı yazıyı kesinlikle incelemelisiniz.


Bunun için açılan websiteler sizden belli bir ücret karşılığında sahibini merak ettiğiniz telefonu veya telefon numarasını merak ettiğiniz şahsın bilgilerini sizlere veriyor. Tanıdıklarımızla iletişim kurmak bizler için önemlidir ve gün içerisinde sık sık sevdiğimiz insanları arar, mesajlar atarız. Yakın çevremizdeki insanların numaraları genellikle kolay bulunur fakat uzun zamandır görüşmediğimiz, konuşmadığımız tanıdıklara ulaşmak daha zor olabilir.


Numara hangi operatöre aitse onun isim sorgulama servisini kullan. Numara rehbere kayıtlıysa yani bilgileri açıksa öğrenirsin. Açık degilse öğrenemezsin.


Numara sorgulama yaparak birçok bilmediğin numaranın aslında tanıdığın kişiler olduğunu anlayabilirsin. Servis ücretli bu arada. Hemen internetten servisimiz ile numara sorgulamaya başlayabilirsin. Nu­ma­ra­dan i­sim sor­gu­la­ma iş­lem­le­ri­niz Turkcell, Türk Telekom mobil, Türk Telekom sabit ve Vodafone ve­ri ta­ban­la­rı ü­ze­rin­den, bir sor­gu­la­ma i­çin 9TL üc­ret­len­di­ri­le­rek ger­çek­leş­ti­ril­mek­te­dir.


Vodafone hatlı arkadaşının telefon numarasına Vodafone isimden numara sorgulama mesajla uygulaması üzerinden ulaşabilmen her zaman mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar