25 Eylül 2019 Çarşamba

Dindar bir kıza aşık olmak

Sonuçta dindar birisi ve yanına gitsem fazla gorusemeyiz flört edemeyiz. Bu nasıl olur çok seviyorum ve bırakmak istemiyorum. Dindar biriysen veya o taraflarda bezin varsa ve niyetin ciddi bir şekilde yaklaşılır. Tesettürlü bir kıza nasıl yaklaşılır ki? Tabi kızın annesi başta olmak üzere ailesinden birçok kişi bilir.


Hoşlandığın kızı kendine aşık etmek için gereken formül nedir? Diye merak ettiğin için bu yazıyı okuduğunu biliyorum. Belki bir kız tarafından reddedildin, belki hoşlandığın kıza açılmak istiyorsun fakat açılamıyorsun belki de kızla çok yakın arkadaşsın fakat bir türlü kıza hoşlandığını söyleyemiyorsun. Ankara Kızılayda insanlara dindar bir eş isteyip istemediklerini sorduk. Eşinizin DİNDAR Olmasını İster Misiniz?


Birazda çekici bir erkek olmak konusunda karakter özelliklerinden bahsedelim. Kadınlar doğal olarak itaatkâr ve erkekler doğal olarak egemen olmalıdır. Maalesef bu durum yoga dersleri ve hormonal sütler ile. Bu olayların hepsi ilmidir.


Eskiden yeniye Yeniden eskiye En beğenilen En beğenilmeyen En çok favorilenen. Bir erkeğin bir kıza duyduğu (tersi de olabilir) hoşlanma (aşk ) olarak tabir edilen duygularla ilgili bir ayet varmıdır? Gangsterlikten nasibini alan bir karakterin temizliği temsil eden saf ve dindar bir kıza aşık olması filimi çekici kılıyor. Aşık olan dindar bir kişi Aşkını.


Yeryüzündeki hemen her kadın bir erkeği kendine nasıl âşık edersin sorusunun cevabını aramaktadır. Erkekler ilk bakıldığında çok karışık ruh hallerine sahip insanlar olarak görülse de aslında kadınlarda dikkat ettikleri özellikler oldukça belirgin ve net şeylerdir. Onu tanımak ve hoş sohbetinden istifade etmek istedim doğrusu. Kitap da o kadar sohbet havasındaydı ki sanki soruları ben sormuşum da Ayşe Hanım cevaplıyormuş gibi hissettim.


Ve genel olarak bir soru aşık olmak nedir sizce? Benim konumda bahsettiğim şey değilse ne? Ama eski Numside olsa muhtemelen şimdikinden daha az dindar olurdu. Bu konudakine de, şimdiki kıza da yürürdü, birşeyler yaşardı galiba.


Muhtemelen hayatta da daha başarılı olurdu. Kardeşim illaki dunyalık birine mi aşık olmalı insan ve dini açıdan aşk nasıl helal olur onu Rabbinden hayırlı bir şekilde isteyerek bakın dinde aşk mübahtır çünkü insanın nefsi olduğu için insan oğlu bunu kontrol edemediği için sakınca yoktur buda rabbimizin bize gösterdiği merhamettir. Bart yaşam hayatın da herkese iyilik yapmayı kendine benimsemiş dindar bir çocuktur.


Bartın genel yaşam felsefesi iyilik yap iyilik buldur. Ancak Bart bir gün yaşadıkları kasabaya Monieke adında bir kızın taşınmasıyla ve onu görmesi ile beraber kıza aşık olur ve tüm hayatı bir anda değişir. Bir de dindar olan ve dini yaşayışında çok duyarlı olan gençler, birisine gönül verince, bazı günahlara girme ihtimalini düşünürler.


Bir kıza çok ilgi göstermelisiniz ve sabırlı olmalısınız,sempatik ve yakışıklı olmalısınız. Dedim ya, Özkök’ün kendine ait bir cevabı var, ama bence bu sorunun cevabını asıl muhafazakâr, dindar insanların vermesi lazım. Bir süredir şöyle bir cümle kuruyoru“Türkiye’de Müslümanlık oranını yüzde artı 1’e indirmememiz lazım. Dindar Bir Doktor Hanım kitabının ilk birkaç sayfasını okuyun.


Almadan önce fikir sahibi olun. Farklı satın alma kanallarına bakın, arkadaşlarınızla paylaşın. Rüyada bir ya da birden f. Böylece olumsuzlukları ve negatif olan şeyleri görmeyeceğinizi de ifade edecektir. Daima olumlu ve hayırlı bir şekilde yaklaşım sergilenecek olmasına delalet.


Ama sürekli depresyonla yaşayan birinin aşkından da çok fazla hayır gelmeyebilir. Fatma Barbarosoğlu : Dindar erkeğin hayat arkadaşı seçme kriterleri değişti mi? Türk medyasında çıkan tüm köşe yazıları, 7xtakip edilip, tek bir adresten topluca yayınlanıyor. Kadını kendimize aşık etmek, duygularımızı ilan etmek, ilişkiye başlamak gibi şeyleri mesaj yoluyla yapmak çok zordur.


Bir kızı kendimize aşık etmek, onunla birlikte olmak ve ilişkiye başlamak için kullanabileceğimiz en etkili silah yüz yüze iletişimdir. Fakat nasıl bir yol izleyebilirim. Erkeklerin pek çoğu diğer konularda olduğu gibi bir kıza mesaj atarken de bazı önemli hatalar yapar. Bu hataların neler olduğunu ve bunlardan kurtulmak için neler yapman gerektiğini sana birazdan anlatacağım. Ama önce kızla mesajlaşma konuları ile ilgili çok daha önemli bir prensipten söz etmek istiyorum.


Kıza sorsan çok kısa ,delikanlıya göre ise çok uzun bir zamanda evlilik hazırlıkları,ailelerin tanışması,şunu isterim-bunu isterimlerden sonra ince kaytan molla(!) bıyığını kesip,saçlarını erkek kuaföründe fönletip yeni imajını da elde etti mi daha da bir kendine güveni gelir delikanlının. Aklı sıra kızın tarafındanmış gibi görünüp onu kendi tarafına. Bir gün Melek isimli bir Türk kızına aşık olur.


Resul Dindar gibi bir üstad söylerde dinlenmezmi be zavalli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar