13 Mayıs 2020 Çarşamba

Aşık olmayan erkek davranışları

Sana bir soru sorucam bir kız var okulda sürekli bana bakıp duruyor bende hoşlanmaya başladım faceden ekledim ama hafta oldu hala kabul etmedi red de etmedi face e girdiğini biliyorum dün kantinde ders çalışıyordum geldi kız erkek arkadaşıyla bir şeyler alırken beni gösterdiğini gördüm kızın işte orda oturuyor gibisinden neden böyle yapmış olabilir. Tüm evreler tamamlandığında artık erkeğin aşık olduğunu düşünebiliriz. Peki bir kadın olarak bunu nasıl anlayacağız?


Göz kontağı kurar, ardından gözlerini kaçırır ve sonra tekrar sizin tarafınıza bakar. Konuşurken kolunuza ya da omzunuza dokunur, ancak bunu arkadaşlık samimiyeti içinde yaptığını göstermeye çalışır. Sık sık saçlarını düzeltir. Aşık olduğu kadının etrafındaki erkeklere tamamen gıcık olur. Bunu her fırsatta dile getirir.


Geri dönüşü olmayan kıskançlık yoluna girilmiştir. Fakat bunlardan bir kısmı şüphelendirici olabilir. Ve maalesef, kadınlar bazen de aslında var olmayan bir sevgiyi görmeye de eğilimli olur.


Kadınların ihtiyaç duydukları şey kesinlikle aşktır. SEVEN ERKEK DAVRANIŞLARI, seven erkeğin fiziksel davranışları, aşık olmayan erkek davranışları , aşık erkek davranışları melekler mekanı, seven erkeğin davranışları nasıl olur. Karşınıza çıkan erkeklerin beden dili eller size ne ifade ediyor? Peki ya aşık olan erkeğin beden dili nasıldır? Hiç alakası olmayan işlere ilgi duyar ve sonunda fark edip kendine “ne yapıyorum ben?


Eğer aşık olduğu kadınla sevgili olmuşsa, davranışları oldukça değişir ve tamamen saçmalamaya, saçma hareketler yapmaya başlar. Bu davranışlar ilişkide büyük sorunlar yaratır. Ve en önemlisi de, aşık olanların gösterdikleri tavır ve davranışlar, yani aşkın belirtileri yıllara ya da yüzyıllara göre değişiklik gösterir mi acaba?


Sefa Saygılı Aşkın Terapisi isimli kitabında kadın ve erkek aşıkları ele veren davranışları sıralamış. Kendisini ideal erkek gibi tanıtmaya çalışır. Yaşadığı yere, çalıştığı ya da okuduğu yerlere giderek bilgi toplamaya çalışır.


Yani aşık erkeğin konuşmaya giriş yeri genellikle kusurludur. Aslında beklenen şey erkeğin evetçi olmasıdır. Sevdiği kadının olduğu yerde tüm dikkati sevdiği kadındadır. Aralıklı ama düzenlü göz kontağı kurar. Tüm maddeler her erkek için geçerli olmasa da belli başlı “aşık olan erkek” davranışları olduğundan bahsedebiliriz.


Seven erkek ne yapar, hoşlandığını nasıl belli eder? Toplumsal cinsiyet rolleri içinde erkeklerin temel ihtiyaçlarıyla uyumlu olmayan erkeklik davranışlarını sürdürmelerinin bedeli yüksek. O erkek size aşık mı acaba? Son zamanlarda yaşadığınız ilişkiler çok fazla ciddiyeti olmayan ilişkilerse eğer. En belirgin maço erkek davranışları neler?


Bir erkeğin size aşık olup olmadığını aşağıda sayacağımız 1madde ile anlayabilirsiniz. Eh itiraf edeyim bende aptal aşık rolu oynadım doğrusu anlattıklarınla birebir uyumlu haller göstermiştim resmen kendime düşman ettim kızı ama içmekde cesaret vermedi ama bi türlü söleyemedim valla bazı triplere giriyodum benim dünyamdı ama sankim yokmuş gibi davranıyordum ben ne kadar aptalmışım ya:)Ama çok Kötü bi durum. Siz siz Olun karşınızdakine onu. Erkek ayrılık sonrası ne yapar?


Aşık olmayan erkek davranışları

Normalde, başka kişilere karşı bu kadar dikkatli olmayan erkek, sana karşı çok daha dikkatli ve aktif bir dinleyici görünümü sunuyorsa, bu önemli bir hoşlanma belirtisidir. Yılın bu en romantik kutlamasına sayılı günler kala, siz değerli hanımefendi okurlarıma maddede evlenilmemesi gereken erkeklerin geniş bir listesini hazırladım. Karşınızdaki erkek ne kadar cool olursa olsun, gözleri ile her şey apaçık ortaya koyacaktır. En önemli ayrıntı gözleri gözlerinizde olmasa dahi yüzünü başka yöne çevirmezler.


Ayrıca aşık olan erkeğin beden dili nasıldır diyecek olursanız biraz gözlere odaklanmalısınız. Bazı utangaç kadınlarda hoşlandığı erkeğin kendisini sevip sevmediğini onun davranışlarından anlamaya. Aşık erkek sevdiğinin kadının bakışlarınızı yakalamaya çalışır.


Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Sürekli orijinal fikirler üretirler, hatta üretemedikleri zaman rahatsız olurlar. El ve zeka çabukluğu başarılı bir iş adamıdır ama gelişmeye açık, projeler üretmeye yönelik, ya da haberleşmeye, haberciliğe yönelik mesleklerde daha başarılı olurlar. Herkesle dost olurlar, kadın ya da erkek fark etmez. Kadın erkek ilişkilerinde erkeğin gerçekten sevdiğini gösteren belirtiler vardır.


Eğer bunları yapmayan bir erkek arkadaşınız varsa, ilişkinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var. Olumsuz davranışları karşısında da adeta yıkılır. Bir yandan da var olmayan bir aşk için geçen zaman, var olmayan ilişki de kişileri mutsuz eder”.


Bedeniniz, aşkınızı ele veriyor Prof. Kadının çabalarıyla başlayacak ilişkinin başlarında erkekler bu psikolojiye bürünürler. Ellerini arkadan bağlayan erkek adeta “ ben buradayım, benden başkası yok, bana ne sorabilirsiniz ki, bende her soruya cevap verecek güç var.


Ancak bu tarzdaki erkekler aslında hiçbir ciddi bilgi ve beceriye sahip olmayan oldukça renksiz kişiliklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar