2 Ekim 2020 Cuma

Ücretsiz numaradan isim sorgulama cia

Bu uygulama hafızasında kayıtlı veri olması halinde size sorgulama imkanı verecektir. Aynı zamanda rehberinizin tamamına erişim izni istemesi mahsurlu bir yönüdür. Avea numaradan isim sorgulama işlemi için sizden 1. TL ücret tahsil etmektedir. Numaradan İsim Sorgulama Avea.


Bir diğer ünlü numaradan isim sorgulama uygulaması olan CIA uygulamasını da Android veya iOS için indirebilir ve deneyebilirsiniz. Türkiye kanunları gereğince bu uygulamada yer alan ücretsiz numara sorgulama özelliği ne yazık ki ülkemizde kullanıma kapatılmıştır. CIA, Android kullanıcılarının arandıklarında kimin onları aradığını tespit etmelerini sağlayabilen ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı ve son zamanlarda denk geldiğimiz en işlevsel arayanı bil uygulamaları arasında yer alıyor. Hem kolay ayarlanabilir ve anlaşılır yapısı, hem de içerisindeki milyarlarca. Arama motorlarında telefon numarasından isim sorgulama ile ilgili çeşitli internet siteleri karşınıza çıkabiliyor.


Gelin şimdi ücretsiz numaradan isim sorgulama, isimden numara sorgulama yöntemleri nelermiş gerçekten de Türk telekom (Avea), Vodafone, Turkcell, Bimcell, PTTcell gibi tüm operatörler yada sabit hatlar için ücretsiz olarak numaradan isim sorgulamak, numaradan isim bulmak için hangi yöntemler varmış, ücretsiz isimden numara ya da. CIA adlı mobil uygulamanın sağlamış olduğu API kodları aracılığı ile hizmet vermektedir. Bilinmeyen numara sorgulama Bilinmeyen numaraları öğrenme CIA uygulaması indir CIA uygulaması nedir CIA. CIA uygulaması, ücretsiz olarak bilinmeyen numaraları öğrenme imkânı sunması sebebiyle birçok kişi için aslında önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Bilinmeyen telefon numarasının kime ait olduğunu ücretsiz bir şekilde öğrenin.


Watsapp üzerinden sorgulama yapabilirsiniz, CIA android uygulamasını kullanarak sorgulama. Turkcell numaradan isim sorgulama hakkınd daha detaylı bilgi için Turkcell numaradan isim sorgulama nasıl. Sadece numaradan ücretsiz İsim Sorgulama yapmak için birkaç alternatif yöntem bulunmaktadır. Ancak bu yöntemlerde kesin sonuçlar vermez.


Bu gibi durumlar yaşandığında sabit hat ya da cep telefonu fark etmeksizin sizi arayanın kim olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Arayan numaranın sahibini öğrenmek yani adını soyadını görmek için hem ücretli hem de ücretsiz yöntemler bulunmaktadır. Bu yazıda her ikisine de yer vereceğim. Kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz cep telefonunu öncelikle bir isim vererek telefon rehberimize kaydediyoruz.


Mesela ben kaydederken “Kim Bu” diye kaydediyorum. CIA yı tanıttık bu program ile sizleri arayan veya rahsız eden kişileri hem engellemek hemde sizi arayanların kim olduğunu bilmek isterseniz CIA. CIA uygulamasında, numara sorgulamak ücretsiz iken diğer özelliklerde aylık abone olunması istenebiliyor. CIA Uygulamasının Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ile Alakası Var mı? CIA numara öğrenme uygulaması ile Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı arasında ilişki mevcut değildir.


Bu tamamen isim benzerliğidir. Bir çok farklı sebepten dolayı numarasını bilmediğimiz ancak isim, soyisim yada. Başta ücretsiz yararlanma imkânı sağlanmasıyla birlikte hızlı bir şekilde numaradan isim sorgulama işlemleri yapan çeşitli uygulamalar bulunmaktadır.


Gerek Android gerekse Apple sistemlerine uyumlu olmasından dolayı tercih edilen bu uygulama sayesinde istenilen zaman diliminde işlemler gerçekleştirilebilmektedir. Operatör servisleri ve bilinmeyen numara servislerinden söz ettik. Bu işlem için bir yöntem daha var.


Bu yöntemden de söz edelim. Mobil uygulamalar kullanarak da numaradan isim öğrenebilirsiniz. CIA gibi bu alanda sunulan birçok uygulama var. GERÇEK VE GÜNCEL NUMARA SORGULAMA SERVİSİ Biri size şaka mı yapıyor?


Yoksa daha önce rehberinizde kayıtlı olan bir arkadaşınız aradığında telefonu açıp kim olduğunu sorarken onun üzülmesini mi istemiyorsunuz? Muhtemelen o numara o sitenin database’inde yer almamaktadır. Bir ‘numaradan isim bulma’ uygulaması olan CIA’da ise girdiğiniz herhangi bir numaranın kime ait olduğunu görebiliyordunuz.


Temel olarak bu ve benzeri uygulamalar kullanıcıların kişi listelerine erişerek bilgileri alıyor, böylece kişisel verilerin gizliliğini ihlal ediyordu. En iyi arayan numara sorgulama uygulamaları hangileri? Gecenin bir vakti telefonununuzun anlamsız bir şekilde çalıp numarasının kime ait olduğu bilinmeyen numaralarla karşı karşıya kaldıysanız en iyi arayan numara sorgulama uygulamalarının hangileri olduğunu hemen öğrenin. CIA isimli telefon uygulaması olmaktadır. Bu programın adının CIA olması gözünüzü korkutmasın, CIA ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.


Tamamen bedava olan bu program milyarlarca numaradan oluşan devasa bir veritabanına sahip. Dilerseniz uygulamanın Çağrı tanımlama ekranına giderek sizi arayan hakkında isim, adres ve. Gördüğünüz gibi çıktı hesap diğer yöntemlere geçelim. Whatsapp’a girip mesaj seçme kısmına girdiğimiz zaman numarasını bulmak istediğimiz kişinin profiline giriyoruz orda herkese gizli değil ise fotoğrafı olucaktır veya ismi yazabilir.


Turkcell, Vodafone, Avea ve diğer operatörler için resmi yollardan isimden numara sorgulama, öğrenme, bulma hizmeti sayesinde sadece isim soyisim gibi bilgileri bilmeniz durumunda nasıl. CIA arayan kimliğini ve adres gösteren program ile gerek isimden numara bulabilir, gerekse de numaradan isim bulabilirsiniz. Arayan kimliğini gösteren CIA uygulaması özellikleri : Telefonda kayıtlı olmayan numaranın kime ait olduğunu otomatik olarak tespit edip size söyler.


BTK onaylı rehberlik hizmeti servisi ile isimden numara, numaradan isim sorgulama işlemlerinizi telefon, tablet veya bilgisayarınızdan tek işlemle yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar